Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
Hepimiz sağ salıim, sorunsuz olarak döndük, döndük ama ben çok yorgunum, diğer arkadaşlarında yorgun olduklarını düşünüyorum, fotoğraflarımızı daha sonra yükleyebiliriz sanırım, affınıza sığınarak ...
Tahmin ediyorum, dün gece kulaklarınızı çok çınlattım. Dün benim işler 01:00 da bitti, yani yeni yıla çalışarak girdim. ;D
O yüzden hüç kurtuluşunuz yok en az 5 foto isterim ;D
Desene bu yıl hep çalışarak geçireceksin ;D Şaka elbette, çok teşekkürler bizi andığın için
Benim makinamın şarjı bitti ve çok az kare çektim ama diğer arkadaşlarda çok daha fazla kareler var da kendileri ortalarda yoklar ;D çok yorgunluktan anlaşılan, ben bir şarj yapayımda bir kaç kare atayım bari
ceranus' Alıntı:
Desene bu yıl hep çalışarak geçireceksin ;D Şaka elbette, çok teşekkürler bizi andığın için
Benim makinamın şarjı bitti ve çok az kare çektim ama diğer arkadaşlarda çok daha fazla kareler var da kendileri ortalarda yoklar ;D çok yorgunluktan anlaşılan, ben bir şarj yapayımda bir kaç kare atayım bari
Dolunay olunca hiç yıldız görünmüyor, kötü olmuş.
Benim fotoğrafa iltifatın için teşekkür ederim, onu koydum ama sonra konu dışı olduğu için pişman oldum. Uygun görürsen silebilirsin, sonra başka bir başlığa koyarız.
Yıldızları izleyemedik, her yer gündüz gibiydi gerçekten, ama manzara çok güzeldi, böyle görmekde başka olyor
Bizde ay fotoğrafları çektik, durabilir o nedenle, Türkiye'de Işık Dağı'nda dolunay görüntüleri ile Libya'da dolunay görüntüsü karşılaştırması güzel olacak bence