Ekli dosyayı görüntüle 498808 S.A. merhaba , foruma yeni katıldım. Daha önce forumlarla .. vs ilgim olmadiı. Okudum ama yazmadım. Sizin bu şahane emeğinizi görene kadar ... Tam kendime karavan yapma yolunda ilerlerken ,
araştırmalarımda Tiny houseler ve yabancı otobüslere hayranken ; sizin şahaser beni şevklendirdi .
Evet piyasada karavan imalatı oturmuş firmalar var .Çokda güzel işler yapıyorlar . İlerki zamanlarda
çok daha iyi olacaklar muhakkak . çoğalmaları lazımki memleketimizdeki karavan alanlarına devlet yada bölgesel yönetimler ,belediyeler yeterli çözüm bulsunlar ....
Konunun dışına çıkmayayım , asıl amacım hobi olarak Tiny house formunda ahşap çekme karavan yapmak kendime , araştırmasını yapıyorum . Forumlardan fikir alıyorum vs. ... Bunu yapabilirsem bende
karavan sevenlerin arasına katılabilirim .... daha ilerdeki zamanlarda kendi hedefim otobüsten bozma bir karavana SAHİP OLMAK. İşte onun için sizi özenle takip edeceğim. İlk adımımı tamamlamayı başarırsam .
ALLAH 'da nasip ederse sizin müşteriniz olurum İNŞAALLAH.
Aklıma takılan bir soru ; çıkma otbüsten karavana sahip olduk. İlerki zamanlarda motorunda arıza olduğunda , bunlarda yavaş yavaş tedavülden kalkıp ,parçalarını bulmakta zorlanırmıyız. Çünkü modelleri
zaten eski , Motokaravanın amacı zaten komple yürütebilmek ..!! Çalışır hale getiremediğimizde onu başka bir araçlamı çekeceğiz. Onuda gördüm ... O yüzden ilk karavanım çekme olsun istiyorum . Ama sizinki gibi
bir şahaserede ilerde sahip olmak isterim. Kullanmakta ,yaşamakta zevkli olsa gerek . Dışarı çıkma bölümleri çekme ahşap karavanda yapmaya çalışacağım İNŞAALLAH.
ABD deki versiyonlarında gördüm zaten , Geniş alan herzaman ihtiyaç. Bu arada mesleğim Tornacı -ağır sanayi , metal aksamı elimden gelir umarım. Geri kalanında ustalardan yardım alırım.
Ruhsat olayı -tonaj olayı bunları halledebilirmiyiz . Çift dingil , 7 mt. ağır olacak 2 -2.5 ton
eninde ve yüksekliğinde yolda , üst geçitlerde sorun yaşarmıyız . ... şimdilik bu kadar kafa şişirmeyeyim .
Sizi zevkle takip edeceğim . Bu ülkeye sizler gibi yaratıcı ve CESARETLİ müteşebbisler lazım .
Sayılarınızın artması dileği ile , herkese saygılar
NOT .; Bu arada sayfaya resim yüklemesinide öğrenmiş oldum .. !!! Eeeee gittiğini nasıl
nasıl bileceğim ...!!! Gönder butonu yokmu bunun ...!!!
Tekrar Saygılar.