Mahmut bey...
Birincisi ben Mavera için cok kötü cok cirkin demedim sadece görüntü olarak Magirus minibüse benzemiş dedim. Opel veya Ford bir araba çıkarınca , arkadan aynı Corolla ya benzemiş dediğinizde bu cok çirkin , iğrenç olmuş anlamina mi geliyor yoksa tasarimda oradan esinlenmişler anlamina mi geliyor ? Emege saygısızlık bunun neredinde ?
İkincisi , iddia ettiğiniz gibi emeğe saygi göstermeyen biri olduğum izlenimine sahip olmanıza sebep olacak iki tane mesajimi bulup yazin lütfen ya da özür dileyin... Üçüncüsü , cok çirkin olmuş diyecek olsam hiç öyle kivirmam direk yazarım , leyli modelinizin bence çok kötü göründüğünü yazdığım gibi... ki birçok karavansever de aynı seyleri yazdı ...
Dördüncüsü , elestiriye gelemiyorsaniz ya bu işi bırakın ya da foruma girmeyin... Eleştiriler sayesinde ürünlerinizin gelişeceğini unutmayın , ben de yıkıcı degil yapıcı eleştiriler yapan biri oldugumu her şekilde size ispatlarım. Isterseniz size daha önce yazdigim "neden avrupalı karavan neden yerli karavan" icerikli mesajımı tekrar okuyun.
Beşincisi , ilk cizimler farklı olabilir ortaya cikan son ürün farkli olabilir... Doğrudur ama o zaman bir fiyat vererek ilan koyuyorsanız , o fiyatı karşılayan ürünü oraya koyarsınız , rastgele birkac fotoğraf degil... Iste bunum için Avrupa karavan... çizimde şık pencereli kapı , gerçek üründe depo kapısı gibi dümdüz bir kapı , kusura bakmayın hayvan terli , yemez...
Hadi sonuncusu ;
k.yenipazar@diamakina.com.tr işte size iş mailim. Gönderin lütfen fiyat teklifinizi. Gerçi avrupa karavanlar illa ki sms whatsapp filan istemiyor fiyat icin , direk ilanda yazıyor ancak kişiye özel son pazarlığı yüzyüze yapıyor ama olsun. Ben iş mailime bekliyorum teklifinizi , buradan herkese yazarım teklifinizi nasil olsa adamına gore başka başka fiyat vermezsiniz. Tabii ki ödeme koşulları , vadesi , ön ödemesi herkesin bütçesine göre değişeceği icin son pazarlığı yüzyüze yaparız ve iste o aramızda kalır. Şimdi lütfen polemiği bırakın ve benim her maddeme de cevap yazmayin , sadece fiyat teklifinizi gönderin. Emeğe saygısız olduğumu gösterdiğini iddia ettiginiz mesajlarimi da boşuna aramayın merak etmeyin özür falan istemiyorum sadece fiyat teklifinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.