@
bartek
Sağolun. Aile/sağlık/baba konusunu konuşmayalım zaten yeterince sıkınıcı haberler alıyoruz.
Yaşım 33. İllaki karavanım olacak, illaki kamplara devam ederim. Foça'da zaten çok imkanım oldu. Balığa çıktım, kampa çıktım.
Hatta şuan Balık/tekne konusu daha ağır basıyor. Tek başıma yaparken daha çok mutlu oluyorum. Kamp olayında eşim ilgisini kesince, oğlum daha küçük olduğundan tek başıma biraz anlamsız kalıyor. (Çadır kampı) Karavan biraz daha anlamlı olacak. Önümüzdeki yıl bakacağım, şu arkası tek kişiik masa/yatak kombinasyonları çok ilgimi çekiyor. Kısa kalma bile olsa yatak kurmak ve masa yapmak kesinlikle 4 metre altı karavanda zorlandığım bir durum oldu. (sağ kolum engelli olması sebebiyle yaşadığım olumsuzluk gereği söyledim.)
Keşke param olsa Hotomobil çok iyi bir karavan deneyimi sundu. Dobloyu direk motokaravan olarak alıp ÖTV avantajım olur diye düşünüyordum hatta firmada böyle bilgi vermişti/paylaşmıştım. Ancak vergi dairesi engel olmuş, ÖTV'siz olarak alınamıyormuş. Neyse...
Ayrıca otomatik vites mercedes motokaravanda kiraladım. Çekmeye göre daha az zevk aldım. (Kendi adıma)
Sonuç olarak büyük ihtimal çekme Doğa ya da Pigeon Karavanı tercih edip, yaşım kamp yapmaya izin verene kadar kullanacağım
Obitta Karavanlar Kulübü Grubumuzu da, KTK(Karavan - Tekne - Kamp) Gönllüleri çatısı altında toplayıp, web sitesini öyle kuracağım.
Tüm iyi dilekler sizin olsun.