Bir çok konuda ortak fikirlerimiz var.
Ama bu konuda biraz farklıyız.
Belki de herkesin bu işe saldırmasına duyduğum allerjinin de;
Başkent Karavana antipati ile bakmama etkisi oluyor olabilir.
İşin reklamcılık be yavrum, iyi bir yere de gelmişsin bu konuda..
Karavancılığın eksik kalaydı ..
Siz tabii hedefi Dünya pazarı olan müthiş endüstri mühendisimzie olan kızgınlığınızla,
bu karavana sempati duyuyor oalbilirsiniz.(Olmayabilirsiniz de)
Ama bence iki si de yaramaz dizayn ve imalatlar.
Ön tarafı seyir terası gibi açık karavan olmaz.
Ben beğenmiyorum..
Benim güneş paneli taktırdıgim yerde 2 gün önce Medusa 375 modeline takmışlar. Arabadan ayirinca karavanı arkaya yatiyormus destek ayakları acana kadar on kısma taş koymuşlar. Ekstra yük mu vardı arkada bilmiyorum ama ilginç geldi.
Benim güneş paneli taktırdıgim yerde 2 gün önce Medusa 375 modeline takmışlar. Arabadan ayirinca karavanı arkaya yatiyormus destek ayakları acana kadar on kısma taş koymuşlar. Ekstra yük mu vardı arkada bilmiyorum ama ilginç geldi.
Usta ya da acemi, hiç bir üreticinin böyle bir hata ile üretim yapacağını düşünmüyorum, eğer ki üretim de hata varsa, vay mühendislik eğitimimiz vay haline.
İmalata başlayan yeniler içerisinde tek desteklediğim buydu.
Ama tenkidim baki;
dış yapı çok güzel, iç yerleşim ve iç mobilyanın karanlık koyu rengi berbat.
Nitekim satış ilanı bunu adeta tasdikliyor.
Sahibi altı günde bunu görmüş...
İmalata başlayan yeniler içerisinde tek desteklediğim buydu.
Ama tenkidim baki;
dış yapı çok güzel, iç yerleşim ve iç mobilyanın karanlık koyu rengi berbat.
Nitekim satış ilanı bunu adeta tasdikliyor.
Sahibi altı günde bunu görmüş...
Yeni aldığım KK karavandan çook memnunum. Ancak aldıktan sonra farkettim ki, park edeceğim yer yok muuş.. Daha 3 ay oldu.. Herşeyiyle mükemmel bulunmaz bir karavan.. Yazılanlar hep dedikodu.. Park yerim olsa vallahi satmam tallahi satmam...İnanılmaz memnunum, çook üzülerek satıyorum... ( Hüngürt.. Sahte timsah gözyaşları efekti..)
İkinci el ilanlara bakıldığında NK karavan üretimi ve yeni alındığı anlaşılan bir çok karavan ilanı olduğu görülmekte. Diğer markalarda bu yoğunlukta bir ikinci el satış olmadığından bu işte bir sorun/gariplik olduğu ortada.
Bende yolda gördüğüm NK karavan sahibine memnun olup olmadığını sorduğumda 750 kg diye satıldığını ancak çok daha ağır olduğunu, genel olarak da memnun olmadığını ifade etmişti. Takdir karavan taliplilerinin.
Çaprak ve Taşan Karavan firmalarının O1 sınıfı tip onay belgesi yok. (Taşan başvuracaktı.)
Başkent'in ve Doğa karavanın var, AS Karavan imalatçısı adına veriyor belgeyi yani kendi ticari isminde vermiyor. (Hali hazırda karavanı başka bir üreticiye yaptırıyor, kendi ticari isminde satış yapıyor.)
Çaprak ve Taşan Karavan firmalarının O1 sınıfı tip onay belgesi yok. (Taşan başvuracaktı.)
Başkent'in ve Doğa karavanın var, AS Karavan imalatçısı adına veriyor belgeyi yani kendi ticari isminde vermiyor. (Hali hazırda karavanı başka bir üreticiye yaptırıyor, kendi ticari isminde satış yapıyor.)