Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pasolvon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 348,978

Teşekkürler güzelmiş alanı daraltmadi degilmi ayrıca montajı kendinizi yaptınız altta gider için yer varmı

Son düzenleme:

Teşekkürler güzelmiş alanı daraltmadi degilmi ayrıca montajı kendinizi yaptınız altta gider için yer varmı
Alanı daraltmadi, daha derli toplu oldu. Montajı Ender Bey'in ustaları yaptı. Ürünü ben tedarik edip ellerine ulastirdim. Altta gider var, hepsinde olan gideri kullandık.

Fuarda bir tek karavan vardi o da man dı nokta ,ayrıca çekme karavan mı olur kardeşim selamlar .

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce bahseden oldu mu bilmiyorum ama Carpento için yapılan çakma yorumunu Crawler için de yapmalıyız.

Batu Modeli de IZZ 428 modeli de birebir kopya.

“Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler” ise konu başlığımız, o zaman eleştirilerimizi yaparken olumlu ya da olumsuzluklarını, varsa önerilerimizi belirtirsek belki üretici bunları dikkate alır ve kendini geliştirir.

60’lı yıllarda “Japon malı tel maşa”, 2000’li yıllarda ise “Çin malı tel maşa” algısı tüketici de olumsuz bir algı yaratmış olsa da, yıllar içinde bu algı “kaliteli ve pahalı” ürün gerçeğine dönüştüğü unutulmamalıdır.

Bir ürünün kopyalanması eleştirinin öznesi olmamalıdır. Önemli olan kopyalanan ürünün kalitesi ve fiyatının orijinal ürünle karşılaştığında sağladığı avantajlara bakılmalıdır.

Kalitesiz, pahalı ve de kötü kopyalanmış bir ürün aslını yaşatır. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar, ithalattaki ek vergiler ithal ürünlerin fiyatlarını olumsuz etkiledi. Girdisi yurtdışına bağımlı olmayan üreticiler için bu durum avantaja dönüştürülebilecek bir fırsat olabilecekken, fırsatçı sakat zihniyet hâkim oluyor piyasalara ne yazık ki.

İmalatçı satışa hazır hale getirdiği ürünü fiyatlarken rasyonel maliyet, sürüm ve rekabet parametrelerine göre değil “kaça gider” hesabıyla piyasaya çıkmakta.

Kısa vadede Seçeneksizlik ya da keçinin olmadığı yerde Abdurrahman çelebi fırsatçılığını paraya dönüştürüyor olsalar da, uzun vadede tutunamayıp piyasadan çekilmelere şahit olunmakta.

Tüketicinin beklentilerine cevap verecek kaliteli, fonksiyonel ve de ekonomik ürünlerin varsın "doğru kopya olsun" çeşitlenmesi dileğiyle…

Sahibinden sitesinde karavan butik ankara adında bir yerden aldım. Sitede sadece üst lavabo gözüküyor fakat ellerinde alt üst takımda var. Ben memnun kaldım.
------------------------------------------------
Bu dolaplı lavabonun görüntüsü çok şık, güle güle kullanın.
Ben de benzer fakat vitrifiye bir lavabo ve altında dolap var, vitfifiye malzeme ağır tabi.

Bu dolabın ağılığı hakkında bir bilginiz var mı..?

SON KONULAR - FORUM