Bu firmanın fiyat politikası konusunda daha önce çok yazılar yazıldı. Talebin artması üzerine çok ciddi zamlar yaptığı belirtildi. Bu çerçevede sorunuza ne yazık ki olumlu cevap vermek mümkün değil.Merhabalar, ekşisözlükte pasolvon adlı arkadaşın tavsiyesi üzerine bu forumu keşfettim ve baştan beri tüm yazılanları okudum. bir kaç yıl içinde çekme karavan almayı düşünen biri olarak henüz araştırmaya başladım ve daha bir kaç günde sizlerin sayesinde tonla bilgi edindim diyebilirim. Okumakla yetinmeye devam edecektim ancak sarı sitede gezinirken denk geldiğim bir şeyi sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum o yüzden bir hesap açıp buraya yazma kararı verdim. Sitede yerli karavanları incelerken Ortiz'in 3,90 modeli açıklamasında resimdeki kısmı fark ettim. dolara endekslemişler fiyatı. Tabi ki dolara endekslemeleri özünde yanlış bir şey değil ancak dolar düştüğünde fiyatı da düşecekler mi merak etmekteyim zira şu anki fiyat 58.800 ancak bu akşamki merkez bankası kuruna göre güncellediklerinde 62.000 lira olması gerekiyor. Haftaya dolar 6.80 düşse fiyatı aşağı çekecekler mi? Bu yapılan bana doğru gelmiyor sizlerin bu konuda fikirleri nedir?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi