karavan olayı herkeste olduğu gibi benimde uzun zamandır hayallerimdeydi.Çocuğumun olmasıyla beraber konu iyice ciddiye bindi yakın zamanda almayı planlıyorum.Uzun zamandır da Saly üzerinde duruyordum.Ama Güney karavanla ilgili buraya yazılanlardan çok etkilendim.Ayrıca ilk kez başlayacak birisi olarak uygun fiyatlı,ihtiyacı karşılayan ve temel konfor beklentilerini karşılayan sanırım Güney Karavan gözüküyor.Başoğlu ile ilgili sızdırma problemi neredeyse yaşamayan yok gibi.Ortiz ve Erba'nın ağırlıkları ciddi problem.Plexi cam meselesi gerçekten çok önemliymiş.Güney karavan ile başlamak doğru gibi gözüküyor.Ama iç tasarım,dizayn,yeni nesil mobilyalar vs derken Saly ve Pino hala diğerlerinden bir adım önde gibi duruyor.Fakat ilk deneyimi de en pahalısından başlatmamak lazım diye düşünüyorum
21 sayfada yazılanları tek tek okudum.Herkese görüşleri ve deneyimleri için çok teşekkür ederim.Şimdi Güney karavanı araştırma zamanı.Son olarak Carpento bir çok açıdan O1 sınıfı için de devrim yaratabilir.Ama deneyimleyen malesef yok gibi birşey.Herkese selamlar.