Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı
Dostlarım paylaştığınız gezi görüntüleri,ulasımla ve çevreyle ilgili hatta hatta suyun sıcaklıgıyla ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekürler.Sanırım bende bu güzelliği görmeye can atan forumdaşlarımızdanım.Çok şahane bir paylasım olmuş.Ben Avcılıkla ,OFF-ROAD , Kampcılık, Motosiklet ve Tatlısu Sportif Olta Balıkçılığı ile ilgilenen bir arkadasınızım.
Birçok güzel yer gördüm yurdumuzda,Tarihi mekanlar,hiç umulmadık yerlerde umulmadık birçok güzellik gördüm.Fakat burası mükemmel bir yermiş arkadaşlar,tabi bunda biraz fotoğraf ve ışık bilgisinin yanı sıra kullanılan makinanın kalitesi de azımsanmıyacak katkıda bulunmuş
.Lakin sözüm meclisten dışarı olmak üzere, bizim toplum evrimleşmeden paylasımlarımıza dikkat edelim derim ben.
Bu güzel paylasıma olumsuz sözcükler eklemek hiç hoşuma gitmesede bu uyarıda bulunmayı bir doğa sever olarak borç bildim.Demek istediğim şey i biraz daha açayımki yanlış anlasılma olmasın dostlarım.Bu sitelere giren art niyetli insanlar o bölgeleri talan edebilirler.Daha birkaç sayfa önce gördügüm fotoğraflarda plastik atıklar ,gıda atıkları ,naylon poşetler,vs vs.. bircok atık gördüm.Bugun gördügünüz o güzel turkuaz rengi sular,yeşilin suya yansıyan en güzel hali , art niyetli insanların bölgeye akınıyla karalara inanın cok kısa sürede burune bilir.Bunun bir çok örneğini yurdumuzda görüyoruz,bu nedenle ayrıntılı yer tariflerini ve bölgenin adını o bölgenin saflıgını ve doğallıgını korumak amacı ile sadece forumda uzun paylasımları olmus güvendiğimiz veya referansları sağlam olan arkadaşlarımıza özel mesaj yöntemiyle göndermemizde fayda olacagını düsünüyorum.Lütfen alenen acıktan bu güzel ve doğal kalmış yerlerin adreslerini vermeyelim adlarını söylemeyelim.
Lütfen bu güzel paylasımda bulunan arkadaslarım beni yanlış anlamasın heyecanlarını ve bu güzellikleri herbir doğa tutkununun görmesine can attıklarını biliyor ve bu guzel duyguları bende onlar ile paylasıyorum fakat unutmayalımki forum u art niyetli insanlarda kullanıyor olabilir.Birgün gittiginizde o guzel şelalenin etrafında çöpler görmeyi kimse istemez.Ben daha önce buna benzer bir uyarıyı dikkate almayan bir olta balıkçısı arkadasımın güzelim doğaya ne derece zararlar verdiğini gördüm.Sizlerinde böyle bir manzara ile yıllar sonra karşılaşmamanız için bir dost tavsiyesinde bulunayım dedim arkadaşlar.Hemen yayılmaz haberler demeyin,biliyorsunuz konu yok etmek oldumu bizim toplum bu konuda dünya devidir.
Ve biliyorum çok geç kalındı ama gene de
neresinden dönülse kardır diyelim ve paylasımdaki yol tarifleri ile yer isimlerini kaldıralım lütfen.
Saygılarımı iletiyorum..sağlıcakla kalın..