KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi onu forumdan okumuştum biliyorum. merak ettiğim hurdaya ayrılmış böyle bir aracın motorunu bizim araca işletebilirmiyiz yasal süreçte sıkıntı olurmu. birde sesi nasıl acaba, videolardan hep gördüm canlısı kimbilir nasıldır
Canlısı nasıl mı? Tarif etmem mümkün değil, görmek de yeterli değil... İçinde olmak lazım farkı anlamak için. Hele aynı etabı farklı araçlarla denedikten sonra 110 3.9 V8'in o rahat ve sakin geçişini anlatamam.
Buna rağmen oyumu Td5'e verdim. Elektronikten arındırılmış bir Td5, Defender'da çok güzel olur.
Canlısı nasıl mı? Tarif etmem mümkün değil, görmek de yeterli değil... İçinde olmak lazım farkı anlamak için. Hele aynı etabı farklı araçlarla denedikten sonra 110 3.9 V8'in o rahat ve sakin geçişini anlatamam.
Buna rağmen oyumu Td5'e verdim. Elektronikten arındırılmış bir Td5, Defender'da çok güzel olur.
V8 hiç kullanmak nasip olmadı ama TD5 defender kullandım yerinde duramıyordu resmen.. 300 tdi'dan resmen 2 kat daha seri bir araçtı... 300 tdi turbo cok gec devreye giriyor 3 bin devir vardır sanırım turbo acma devir saati olmadıgı ıcın bilemiyorum :-[
Cok şaşırdım gercekten 1500 devir turbo devreye giriyorsa bizim motorun tubosun geç devreye giriyor demektır çünkü yıllardır Td araçlar kullanıyorum turbo acma ve turbo devreye gırme sesını bılırım... 1500 baya erken geldi bana genede bilgi için teşekkürler...
Defenderi bi satan pişman, birde satamayan ;D ;D ;D
Sattıktan sonraki kararım turboydu ama 3.5 V8 favorim oldu 8)
Yavuzabi'nin defenderden sonra tabiki Td5 de bu yazılanlardan sonra düşünülebilir