Yeniden zuzu sahibi oldum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,819
Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum..

Hayırlı olsun iyi günlerde bin.

dr.'un arabayı satmadı pert etti.. ;) o artık zubarucu.. ;)

benimki yatıyor problemleri ile uğraşacak vaktim +nakdim yok şu aralar..ilk işin bana aldırdığın garminden al bir tane cok lazımlı..haberin olsun.. :smiley:

şu an benimki şehir içi 13,5 lt.. 550 kuruş gibi yakıyor..0 kutusunda aldığım bosch enjektörler 2000 tl para saydım..made in bursa..,,enjektör garantiye girmediğinden sahibine girermiş.. ;D bosch kts cihazı alayı ayarsız diyor..? şimdi onları söküp uçlarını yeniden alıp adam gibi ayarlıyacak bi adam bulmam gerekiyor..kışın çalışmıyor?öksürüyor..?şimdilerde yaz geldi de çalışır oldu..turbom hoş değil..vs..

uzun yol keyfi anlatılmaz yaşanır..

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Eski bir konuyu hortlatayım. Belki bu konuda yazaqn arkadaşlar xl-7 lerini saattılar, ben ise bugün 2006 xl-7 aldım. 125 binde
Antalya-Denizli arası uzun yol sürüşü çok zevkli oldu, torku gayet yeterli bir makine, asvalt konforu da aynı şekilde iyi.
Yakıt tüketimi de gayet makul, sakin kullanımla şehir dışı 6.4 lt/100 km tüketti.

güle güle hayırlı günlerde kullanın kazasız belasız.

Teşekkürler Arkadaşlar.
Yaşar Hocam, arac 2.0 TD, donanımı düz vites, sis farı, , 2 hava yastığı, otomatik klima, ABS, EBD, asvalt lastikleri bildiğim kadarıyla. JLX'e göre iç mekan, koltuk araları, bagaj vs... geniş.
6.4 tabi araca alışık olmadığımdan, zamanla alışır bir de Garmin alırsam daha uyguna çekerim tüketimi. ;D
Oğuz abi bende Garmın vardı, sattıydım ama en kısa sürede e-baydan sipariş vereceğim. Dün yanımda ELM-327 bluetooth cihazı vardı, android telefon ekranından bazı değerleri görüntülüyor ama biraz karmaşık. Yolda harareti takip ettim, düzde 80, Korkuteli 'nde rampalarda 85i gördü.

Abdullah bey her ne kadar telefonla görüşsek de yeniden buradan da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum :smiley:

camouflage' Alıntı:
Abdullah bey her ne kadar telefonla görüşsek de yeniden buradan da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum :smiley:
Sağol İlhami Hocam.
acar-tech' Alıntı:
Abdullah yeni aracın hayırlı olsun, vitara duruyor mu?
Teşekkürler Mehmet. Vitara duruyor, buna bir twiputer yakışır ama dizel olduğundan başka bir çözüm uygulayacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR