2 yıllık Cherokee maceramdan sonra, eşim için pejo 206 almaya niyetliydim. Biraz araştırmalar sonucunda pejonun triptoniğinin sorunlu oldugu konusunda yoğun bilgiler vardı. Tam gözü karartıp 206 alacakken sonra sıkıntı yaşamayalım diye hem eşimin hemde benim kullanabileceğim 2007 Subaru Forester da karar kıldık..
145000km de, ilk sahibinden,yetkili servis bakımlı olan aracı yine yetkili servis Daloğlundan aldık..
Araciniz hayirli olsun. Fiyat olarak ne kadar odediniz acaba ? Ayrica Turbolumu turbosuzmu araciniz. Bende forester alma arifesindeyim oneriniz varmi. Tavsiye edermisiniz
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araciniz hayirli olsun. Fiyat olarak ne kadar odediniz acaba ? Ayrica Turbolumu turbosuzmu araciniz. Bende forester alma arifesindeyim oneriniz varmi. Tavsiye edermisiniz
Teşekkürler, aracım turbosuz. Turbolu hevesim vardı ama km olarak yüksek km de ve lpg li oldugu için tercihimi atmosferik ve benzinliden yana kullandım..
Lpg de kullanmayı düşünüyorsanız bence atmosferik ki bu soruyu ilk Subaruyla tanıştıgımda 2008 yılında CaddeMotors dan Meşhur Barış usta sormuştu,eger lpg kullanacaksanız Turbolu tavsiye etmem demişti. Uyum ve bakım malıyetleri açısından...
Kazasiz belasiz kullanin. Bende uzun zamandir arac arayisi icindeyim ancak hem sizin gibi ucuza hemde temizine bir turlu denk gelmedim. Aramaya devam ediyorum. Isin garip tarafi bu arac piyasa da sıkca karsilastigimiz bir arac olmadigi icin arac hakkinda bilgisi olan yada deneyimi olan kimse yok neredeyse. Hatta bir kac ilan sahibini aradim onlar dahi araci bilmiyor. Keza galericilerde oyle. Ben Canakkalede ikamet ediyorum. Malumunuz kaz daglari eteklerinde yasiyorum ve 4x4 arac arayisindayken foresterle tanistim ve araca hayran oldum. Gozumu karartip almaya karar verdim. Beni en az 3-5 sene yolda birakmadan goturecegine eminim. Darisi bize diyelim. Gule gule kullanin aracinizi.
Darısı sizin başınıza..
Bence galeri araçlarına bulaşmayın özellikle Subaruda..Mümkünse 2-3 fazla verin sahibinden yada yetkili servisten alın aracı.. Ben biraz cins oldugum için hep benzinli alıp,lpg sistemini kendim güvendiğim ellerde bağlattım Subaruya.. O yüzden ilanları ararken sahibinden, yetkili servisten ve benzinli olması önceliğimdi..
Önceki 2004 ve 2009 Subaru Forester araçlarımıda Caddemotors dan almıştım benzinli olarak.. Ve büyük sorunlarla karşılaşmadım.. Lpg den sonra ayarlar için çok gitgel yaptım çünkü ben çok ince ayar istiyordum. Ama şimdi bu araca lpg takacak olsam Obd destekli kit takarım,ayarları kendi tolere ediyor.