Yenice Ormanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dezenflasyon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,614

dezenflasyon

Yeni Üye
Arkadaşlar Cumhuriyet bayramında 3 günük tatili Karabük Yenice ormanlarında kız arkadaşımla kamp yaparak geçirmek istiyorum ama daha önce gitmedim.Yenice ormanlanı daha önce gören orda kamp yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.Yenice ormanları güvenlemidir.kamp yapmak için uygunmudur.

Etiketler
Ynt: Yenice Ormanları

aşağıdaki linkte bazı bilgiler ordan bakabilirsiniz, ayrıca o geziyi yapan arkadaşlardan bilgi almanızı tavsiye ederim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62448.0

yenice kamp için çok güzel bir yer isterseniz ilk girişteki lokantanın kamp yapmak için özel yerleri vr oraa yapabilirsiniz (gecelik 15 tl sadece çadırınızı kurmak için elk yok ) isterseniz 1 km uzaklıkta incebacaklar köyü var orada köy futbol sahası var tam oranın içinde ve yanından akarsu geçiyor ve köylüler çok sıcak kanlı ama gece yabani hayvan gelme ihtimali var
bayramda karabükte olsam yardımcı olurdum ama antalyada olacagım ama elimden gelen yardımı yaparım arayın isterseniz

celil özdemir
0506 297 74 96

Kamp için arkadaşınızla yanlız olmak çok önemli değilse, aynı tarihlerde zirve dağcılık o tarihte kamp etkinliği var inceleyebilirsiniz.

yorumda bulunan ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca zirve dağcılıkın düzenlediği etkinliğe katılmayı çok isterdim ancak arkadaşımın bu kampı ilk olacak o yüzden çok hevesli.Ancak daha sonraki etkinliklerinize katılmayı çok isterim tekrar teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR