Yenice Ormanları 23-10-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan forester Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,781
Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010

cok güzel bi gezi oldugu kesin...arac da iyi perfonmans göstermiş gercekten de lastik farkı burda göstermiş kendini...tesekkürler hersey için bu cenneti bi kez daha görmek için PROJE YAPMAYA BASLADIK SİMDİDEN ;D

Etiketler

Şenol Bey,

Haklısınız sanırım, bizde o bölgede iki tane Eyriova Göleti olduğundan şüphelendik, Yenice Orman İşletmesinin ormanları anlatan kitabını geçen sene indirmiş hatta tam bir sene (tesadüf bu ya 1-Kasım-2009 de) öncede linkini Gezenbilir'e yazmıştım, işte o kitapcığın 83 sayfasında belirtilen Eyriova Göletine gittik, kitapta koordinatları K41 05 05, D32 25 44 olarak verilmiş, Elimdeki GPS oraya kuş uçuşu 2 km uzak olduğumuzu gösterdiği yerde orman koruma memuru bize Eyriova Göletini çok farklı yerden tarif etti ve 1-2 saatlik yol dedi, Daha önce sorduğumuz Köylülerde memurun tarif ettiği yere benzer tarifte bulunmuştu, demekki yöre halkının bildiği başka bir Eyriova Göleti var. Biz Yenice Ormanları diye yayımlanan kitabın 83 sayfasında belirtilen göle gittik, resimler onundur.

Saygılarımla

Ersan

Ersan cıgım..Yine bana bir telefon bile etmedin..Gelirdim .

neyse kabahatin artıyor bilesin..Hafta sonu Ercovaya gelemedin.. ;D

İsmail Beyciğim,

Yol uzundu, 938 km kadar, senin V8 motorlu LC'ye henüz LPG takılmamıştı, o yüzden seni düşündüm, yoksa çağırmazmıydım. Ercova'ya gelecektim, sen bir yerlere mağlesef gelemiycem yazmışsın, bende ona istinaden kendimi pek zorlamadım.

Saygılar

Ersan

Sinan Bey,

Tek tabanca biraz zor oluyor, bir dahaki sefere hep beraber gideriz inşallah.

Saygılar

Ersan

Ersan bey gerçekten harika bir kamp ve gezi olmu.Ferozada yolların hakkını vermiş.İnşallah av sezonu kapandıktan sonra ferozamda satılmamış olursa sizlerle birlikte bir kamp yapmak şart oldu :smiley:

Ersanim,

Masallah dokturmusun tum cektiklerini.... diyecek birsey inan bulamadim. ah ah ...diye ic cekmekteyim. o guzelim FEROZA ni nede guzel yerlerde degerlendiriyorsun ( arabanin hakkini veriyon ) Bense cok ayiptır soylemesi is guc kosturuyorum ..ormanini doga yi cok ozledim yaaa ... ve bu 4x4 ozlemimi calisarak gecirimekteyim.

sevgilerimle
Tge[attachment=1][attachment=2]

ABCD0013.jpg

ABCD0016.jpg

Cemal Başkan,

Hep öyle diyorsun, av sezonu bitince yakın yere kampa gidelim diyorsun, bu sezon bitince sözünü unutma. Feroza'yı satsanda alırsın sen bir 4x4.

Saygılar

Ersan

Turgutcuğum,

Ayda bir kere kaçabiliyoruz hepsi o, gönül ister hep beraber gidelim bir gün, bak Cemal Başkan'da gelirim diyor.

Sevgiler

Ersan

forester' Alıntı:
Cemal Başkan,

Hep öyle diyorsun, av sezonu bitince yakın yere kampa gidelim diyorsun, bu sezon bitince sözünü unutma. Feroza'yı satsanda alırsın sen bir 4x4.

Saygılar

Ersan

Sözüm söz Ersan bey nereye dersen geleceğim :smiley::smiley:

Hadi hayirlisi bakalim !!!!!

Acaba Bayramda bir firsat bulunabilinir mi? ::smiley: ::smiley: ::smiley:

saygiliarimla

TGe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri