Yeni Üyeden Disco II Hakkında Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,407
Ynt: Yeni Üyeden Disco II Hakkında Sorular

Jeep34' Alıntı:
Üye arkadaşımızı kumpasa getirmeden objektif yardımcı olun lütfen. Yoksa mikrofonu elime alır ''Only in a Jeep'' parçasını mırıldanmaya başlarım ;D

Daha nasıl objektif olalım, gerçekten düz vites TD5 var ise ben bile ilgilenirim diyorum daha ne olsun ki. Disco II mohikanların sonuncusu eşi benzeri birdaha olmayacak ne LR da ne başka markada.

Etiketler

Kesinlikle bende aynı fikirdeyim. 2003-2005 yıllarında 3 sene walpaper olarak kullandım :smiley: (Ciddiyim) ;)

Jeep34' Alıntı:
Üye arkadaşımızı kumpasa getirmeden objektif yardımcı olun lütfen. Yoksa mikrofonu elime alır ''Only in a Jeep'' parçasını mırıldanmaya başlarım ;D

Beni mi?

:D :D :D
en son ben yardım istedim de...

discovery-V8' Alıntı:
İlanlar kısmına aracın fotoğrafı, fiyatı ve diğer bilgilerini koyarsanız mutlaka ilgilenenler olacaktır, hatta gerçekten orjinalse ben bile ilgilenebilirim.

Selamlar

Sayın Yavuz bey,

Aşağıdaki linkde manual iki araç var ilginiz çekebilir.
İyi günler.
http://www.sahibinden.com/avci_ve_offroadcilara_ozel-55WQQaXQQ13459788WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery_td5_165_000km-38WQQaXQQ11870169WQQpXQQdisplayitem

Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Disco2 V8'de var düz vites olarak.

Anka2556' Alıntı:

Gerçekten ilginç, Ben daha önce araştırmıştım, ingilterede polis için sınırlı sayıda üretildiğini öğrenmiştim (Hatta model koduda Pursuit idi galiba ), Türkiyeye gelebileceği aklıma gelmemişti, Dsico I i seçmemin ana sebebide buydu ozamanlar. 1-2 modelde R380 takılarak sonrdan düz vitese dönüştürülmüştü Türkiyede ama orjinal değillerdi, Demekki gelebiliyormuş.

discovery-V8' Alıntı:
Daha nasıl objektif olalım, gerçekten düz vites TD5 var ise ben bile ilgilenirim diyorum daha ne olsun ki. Disco II mohikanların sonuncusu eşi benzeri birdaha olmayacak ne LR da ne başka markada.

Disco II mohikanların sonuncusu eşi benzeri birdaha olmayacak ne LR da ne başka markada....Öellikle bu yorumunuza hasta oldum..Bu kadar iyi tarif edilebilir! ;)

Neden düz vites için bu kadar heyecanlanıyorsunuz ki? Özellikle istanbul trafiğinde 10 krş karına bakmadan otomatikte aldığım zevki anlatamam. Arkadaşta aracını benim gibi kullanacak. Bence düz vites yorar adamı bu alette. Gene de ustalara saygı diyorum tecrübeleri önemli.

Defender' Alıntı:
Disco II mohikanların sonuncusu eşi benzeri birdaha olmayacak ne LR da ne başka markada....Öellikle bu yorumunuza hasta oldum..Bu kadar iyi tarif edilebilir! ;)

Sağolun Hakkı bey , Aslında Disco III çıktığı gün , kendi kendime söylemiştim bunu, bir efsane daha bitti diye, Disco II Safkan bir arazi aracının olması gereken tüm genlerini üzerinde taşıyordu, Şu anda tek efsane kaldı oda Defender, inşallah onunda sonu gelmez.

Düz vites bende bir takıntı sanıyorum, biraz benim ruh halimle ilgili, otomatiği hiç sevemedim , otomatik bir aracın direksiyonuna oturunca acemi sürücülere dönüyorum, elim ayağım birbirine karışıyor, yoksa düz daha avantajlı falan değil, ben kullanamadığım için sevemedim ;D ;D

Selamlar

Ben açıkçası defender'ın gidişatından da biraz şüpheliyim aramızda kalsın..Umarım anakasayı bozmazlar. Ben demek istediğinizi anlamamışım kusura bakmayın. Düz vitese alışkın olduğunuzu bilmeliydim :D Son cümlede oldukça cesurdu hani:D Saygılar..

Selamlar
Konuyu yeni yakaladım tepeden inme gibi olcak kusura bakmayın gecen sene yakın bi arkadasıma almıstık disco 2 cok keyfili bi arabaydı hatta bi iki kere araziyede soktuk ama motoru hastalıklı cıktı oyle olunca satmıslardı Bunun dısındada yaklasık 3-4 hafta once bizim bilkent universitesinin on otoparkında 8 tane disco iki vardı hatta uzun bir surede kaldılar orda 4u manueldi manuel olanların aksesuarı filan bombostu cantlaı falan hep kapaksız sac canttı duz vites discoyu bulunca tabi bizde cok sasırdık okul güvenliğinden falan sorduk ama bulamamıstık

Defender' Alıntı:
Son cümlede oldukça cesurdu hani:D Saygılar..

;D ;D Doğruya doğru, Bayanlardan tepki gelir diye yazmamıştım, umarım anlayışla karşılarlar, Bir Ototmatik v8 Disco I i kullanmıştım arabanın Sahibi yanımda oturuyordu (adını vermiyeyim ;D ;D) one ya öyle kız gibi kullanıyorsun demişti ;D ;D

kkurtagic' Alıntı:
Selamlar
Konuyu yeni yakaladım tepeden inme gibi olcak kusura bakmayın gecen sene yakın bi arkadasıma almıstık disco 2 cok keyfili bi arabaydı hatta bi iki kere araziyede soktuk ama motoru hastalıklı cıktı oyle olunca satmıslardı Bunun dısındada yaklasık 3-4 hafta once bizim bilkent universitesinin on otoparkında 8 tane disco iki vardı hatta uzun bir surede kaldılar orda 4u manueldi manuel olanların aksesuarı filan bombostu cantlaı falan hep kapaksız sac canttı duz vites discoyu bulunca tabi bizde cok sasırdık okul güvenliğinden falan sorduk ama bulamamıstık

Özel üretimdir belkide, ilk pursuit üretimlerinde de donanım minimumdaymış, ama Türkiyeye gelmeleri ilginç.

1999 modellerde manual araç olmalı ama Borusan ithalatli araçlarda hepsi otomatik olmalı
elektronik kontrollü bir sanziman oldugundan kullanımı çok hantal değil, manual olsun diye ısrar etmek anlamlı olmaz ancak ticari versiyonlarda manual mevcut şahıs ithalatı olabiliyor. Tavan rayları bile olmayan boş araçlar genelde.
Motor ve yakıt tercihi kullanıcıya bağlı bir şey. Yavuz abi doğru demiş bu kadar uygun fiyata dizel seri iki disco varken
dizel mantıklı olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR