Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,558
Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda

işin gerceği 72 modelle 2011 kıyaslayamazlar istenilen temel özellik şu aracın üretim senesinde ne varsa o gecerlidir en kötü ihtimal aracın projesini isterler yani türkiyeye giriş projesini başkada bişe olmaz

örnek 1954 model araçda emniyet kemeri soramaz çünki o senelerde böyle bişe yoktu araçda

Etiketler

;D ;D ;D
birkaç sene önce başımdan geçen bir olay kamyonla yük almak için mersine gidiyorduk araç boş x şehrinde trafik durdurdu ruhsatı aldı 5 dakka geçti yok 10 dakka geçti yok araç çalışır vaziyette bekliyoz neyse memur arkadaş geldi sizin hiç eksiğiniz yokmu dedi bizde dedik yok şöföre sen gel bakim aşağı neyse şöför gitti geri geldi dediki adamlar çorba içeceklermiş ;D ;D ;D neyse devam ettik yükümüzü aldık geri döndük gene aynı yerde trafik ekibi bizim şöför dediki ruhsatın arasına 2 tl koy ozaman milyondu para kağıt paraydı....
neyse şöför ruhsatı verdi gene eksiğimiz yok parayıda koyduk gayet rahatız memur demesinmi bune .... :eek: :eek: :eek: :eek:
şöför dediki arkadaş akşam geçerken çevirdiniz eksiğimiz yoktu para aldınız şimdi noldu neden kızdın dedi ...
memur: sen buranın hiç böyle şey yaptığını gördünmü felan kızdı bağırdı şöför dediki valla akşam geçerken vermeyiz neden vermedin dersiniz sabah veririz bune dersiniz bunasıl iş akşam sabah kanun deişirmi dedi arabanın içinden bastım kahkayı.... ne yapam bu memlekette memurun büyüğü küçüğü meseleyi bilmiyorsa başında bulunduğu yere gökten zembille inmişse yapacak birşey yok...
hayat kanunu var malesef...
bildiğin yerde bilemezsin gördüğün yerde göremezsin duyduğun yerde duyamazsın konuşursan zaten halin harap.....
laylay lom bize göre yaşamalar ....
neyse sadete gelecem benim 9+1 ruhsata işli minübüsüm var transporter ilçemize tüv geldi gittim muayeneye önceki sene aracın muayenesini yapan elemanlar verdim arabayı fren sinyal lamba hepsi tamam eleman çağırdı bunda 1 koltuk eksik dedi dedim geçen sene sen yaptın aynı duruyo neyse olmaz dedi dedim nasıl eksik en arka koltuk 4 kişilk olmaz dedi bu üç kişilik olur neyse dedim üstelemeyim tamam ver evrakları daha sonra gittim bir arkadaşın aracından koltuğunu söktüm kendi aracıma monte ettim gittim saat 2:30 adamlar toplamışlar makinayı dedim ne iş nereye dediler kapattık dedim nasıl olacak merkeze gelecen dediler dedim ben 130 km gidecem gelecem sen ne bok yiyecen orucumu bozdurdular anlıyacağınız sövdüm saydım karşılık vermediler nerdeyse sopalıyacaktım sonra merkezi aradım şikayet ettim herneyse daha sonra bizim buraya yakın olan bir ilçede var tüv oraya götürdüm koltuğu hiç çıkartmadan adam demezmi bunda bir koltuk fazla yaw kafayı yiycem dedim la sen ne diyon siz manyakmısınız beni katilmi edeceksiniz neyse yetkili arkadaş geldi sonra açıklamayı yaptı dedi 1 koltuk eksik yada fazla olabilir yapın muayeneyi yani anlıyacağınız biri gelir yapmaz öbürüne götürün yapmaz buülkede yaşamak böyle birşey oldu....

merhaba arkadaşlar, istanbul plakalı araç başka şehirde muayene olabilirmi.

ünal bey teşekkürler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR