mbinmar
hacı mehmet
TAVAN diyor TAVAN!!!3 ADIMDA YENİ DÖNEM
1. Adım: Trafik sigortası olan sürücüler tavan fiyat sonrası yüzde 5 kesinti ile indirimli fiyat üzerinden yeni poliçeye geçebilecek.
2. Adım: Önceki poliçeyle yenilenen poliçe arasındaki farkı, sigorta şirketi araç sahibine iade edecek.
3. Adım: Araç hasarsızsa tavan fiyattan elde edilen indirimin üzerine hasarsızlık indirimi de eklenecek ya da sigorta primi hasar oranı üzerine belirlenecek..
Trafik sigortasında tavan fiyatla vatandaş, hem ödediği fazla parayı geri alacak hem de mevcut fiyatın yüzde 30 altında sigorta yaptırabilecek. Hasarsızlık indirimi ise bonus olacak.
Hocam takipçinim kamp taşıtı yaptır bizi de kurtar yoksa benim karavan 4x4 oldugu için arazi taşıtına dondurme calışıyordumKonuya öncelikle ruhsatta yazılı tanım üzerinden yaklaşmamız gerekiyor...
Öncelikle bizim karavanların kanunda yazıldığı gibi "kamp taşıtı" olmasını sağlamamız gerekiyor.
Oysa yönetmelikle "özel amaçlı taşıt" olarak tescil ediliyoruz, böyle olunca sigorta şirketlerince tıpkı ambulans, itfaiye aracı vs gibi yüksek riskli kabul ediliyoruz...!
Kardeşim biz trafiği yardırarak bir yerlere yetişmeye çalışmıyoruz ki, deyim yerindeyse tıngır mıngır tatile gidiyoruz...
Ben karavanımı yeni yaptırdım, gelecek hafta ruhsat değişimi yapılacak, "kamp aracı" olarak tescil ettirmek için israrlı olacağım. Konuyla ilgili gelişmeleri ayrıca aktaracağım...
Bülent Yarkın (İzmir)
YENİ TRAFİK SİGORTASI BELLİ OLDU KARAVAN YİNE ÖZEL AMAÇLI TAŞIT SINIFINA KONMUŞARACIM MİNUBUS İSTEDİĞİM GİBİ TADİLAT YAPAMIYORUM MOBİL WC MOBİL MUTFAK .YATAKLAR MİNUBUS KOLTUĞU ÜZERİNE BİR KAÇ DEĞİŞİKLİKLİKLE KARAVAN GİBİ KULLANACAĞIM GÖNLÜME GÖRE DİZAYN EDEMEDİM KOLTUKLARIN KONUMU NU DEĞİŞTİREREK ARKA TARAFA WC BANYO KABİNİ ATARAK İDARE ETMEYİ PLANLIYORUM BU SİGORTA ZÜLMÜ ORTADAN KALKARSA GÖNLÜME GÖRE TAM TEŞEKKÜLLÜ MUHTEŞEM BİR KARAVAN YAPACAĞIM YOKSA BÖYLE GİDECEK
Ne bekliyordunuz ki ülkede bürokrasi azalmıyor artarak devam ediyor önceden karavanda böyle bir problem var mıydı yoktu , hanımın oturma iznini uzatmak için istenen evrak listesini gönderiyorum yok böyle birşey bürokrasi azaldı deniyor ben evlenirken ve ilk defa oturma izni alırken bu kadar evrak vermedik hala evliyim süresi bitti iznin yenilemek için 20 parça evrak sgk da önümde 170 kişi bürokrasi azaldı diyenlere sıralar bitti diyenlere hitaben ,YENİ TRAFİK SİGORTASI BELLİ OLDU KARAVAN YİNE ÖZEL AMAÇLI TAŞIT SINIFINA KONMUŞ
ALLAH KOLAYLIK VERSİN ,BİR UMUT DEDİK İŞTENe bekliyordunuz ki ülkede bürokrasi azalmıyor artarak devam ediyor önceden karavanda böyle bir problem var mıydı yoktu , hanımın oturma iznini uzatmak için istenen evrak listesini gönderiyorum yok böyle birşey bürokrasi azaldı deniyor ben evlenirken ve ilk defa oturma izni alırken bu kadar evrak vermedik hala evliyim süresi bitti iznin yenilemek için 20 parça evrak sgk da önümde 170 kişi bürokrasi azaldı diyenlere sıralar bitti diyenlere hitaben ,![]()
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi