Yeni Sayfa mı Düzenlendi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,608

Etiketler

Ynt: Yeni Sayfa mı Düzenlendi ?

alışılmışın dışındaki herşey beni çok rahatsız eder ama tasarım gerçekten çok yorucu

eski siyah sayfa düzenini seçebilme şansımız var mı?Beyaz zemin hem göz yoruyor hem de algılamayı zorlaştırıyor...

Üstteki profil bölümüne tıklayıp,açılan sayfanın solunda forum ayarlarından ayarlanabilir.

oraya baktım ama font ayarı bulamadım, ben mi göremiyorum...eğer siz gördüyseniz bana adım adım yazabilir misiniz Yüksel Bey, bu şekilde okuyamıyorum forumu...teşekkürler

Forum sayfalarında teknik sorun vardır. Teknik grup düzeltilmesi için uğraşıyor. Sanırım akşamı bulur.

Sİtemiz server değiştirecekti..Sanırım şu an aktarım yapılmış, ama tema düzenlemesi devam ediyor.
Çok hızlanmışız.
Sayfa görüntülemede hata vermiyor..

Uzun zamandır beklediğimiz bu server değişimi hepimize hayırlı olcak..
Uğraşanların emeklerine sağlık..

font değişmediğine çok sevindim. bu beyazlar deli etti beni.Hayırlı olur yeni server inşallah :smiley:

Sayfa düzenin değişimi söz konusu değildi, beyaz sayfa teknik sorunlardan kaynaklanmıştı.

Bir daha olmaması dileğimle... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR