Yeni Opel Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,726

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
Bir hafta kadar önce aldığım ve bir hafta kadar normal ;) haliyle kullanıp neyi var neyi yok görmek istediğim eksilerini ve artılarını gördüğüm aracımın yenilenişi ;)

Etiketler
Ynt: Yeni Opel Aracım

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P3020002.jpg

P3020003.jpg

P3020006.jpg

P3020005.JPG

Ve bir yerdenn başlıyalım deyip aradığımız lastikleri bulup ki 16 jant olası biraz zorladı .Sağolsun bursa günmarlas tan çetin beyin yardımları ve iş bitiriciliği ile bu gün gelen mt lastiklerim takıldı ve km yapmaya başladım ;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P3100001.jpg

P3100002.jpg

P3100003.jpg

P3130005.jpg

P3130006.jpg

Bu araçlarda bu ebatta lastik için yükseltme kitine vs ihtiyatç duyulmuyor olmasıda ayrı bir güzel olay 245. 75 .16 mt lastiklerimi .aracın arkasını 5 cm get ile ön tarafıda torksiyondan ayarlı olarak yükseltmek yaterli ve 1 saatlik bir iş ;)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P3130007.jpg

P3130009.jpg

P3130013.jpg

P3130006.jpg

hayrullah' Alıntı:
Güzel araç güle güle kullanın, çok estetik buluyorum bu kasayı.
teşekkür ederim hakikat güzelmiiş bende bu kadar beklemiyordum bu araçları.

mdr' Alıntı:
Güzel olmuş...benim hoşuma gitti bu lastikler.
teşekkür ederim bu hafta sanırım jantlara flanş yaptırdım mı tam olucak heralde bu orjinal jantlar fazla ofsetli olmadığı için lastikler pek istediğim kadar dışarıda olmadı.

Az bir kumda batıyor kalıyor demek öne bir vinç lazım hemen ;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

ayhanayhan' Alıntı:
Az bir kumda batıyor kalıyor demek öne bir vinç lazım hemen ;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

aracınız öncelikle hayırlı olsun. mt lastiklerin kum performansı iyi değildir zaten, dişli oldukları için direk kazmaya başlar. lastiklerin deseni çok güzelmiş güle güle kullanın. ofsetli bir takım jantta alırsanız çok daha agresif duracaktır
kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR