Yeni mtv faciası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asidoktor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,440

Etiketler
Ynt: Yeni mtv faciası

ülkemizin kaderi bu murat bey ama saydığınız maddelerin tam tersi olmuş olsaydı mesela;arabası olmayan kalmazdı trafik dahada kötü bir hal alabilirdi çevre daha çok kirlenirdi.biz abartmasını seven bir toplumuz bir evde kaç adet araç olacağını düşünemiyorum.olabilir. :smiley:insanlarımız evden 2 sokak öteye fırına araç ile ekmek almaya gidiyor.gerisini siz düşünün.yapılan mtv faciasına bende karşıyım sonuç olarak.

Ynt: Yeni mtv faciası

edremitlihakan' Alıntı:
ülkemizin kaderi bu murat bey ama saydığınız maddelerin tam tersi olmuş olsaydı mesela;arabası olmayan kalmazdı trafik dahada kötü bir hal alabilirdi çevre daha çok kirlenirdi.biz abartmasını seven bir toplumuz bir evde kaç adet araç olacağını düşünemiyorum.olabilir. :smiley:insanlarımız evden 2 sokak öteye fırına araç ile ekmek almaya gidiyor.gerisini siz düşünün.yapılan mtv faciasına bende karşıyım sonuç olarak.

hakan bey haklısınız fakat zaten her evin en az 1 aracının olduğu bir devirdeyiz zaten akaryakıt istasyonu işletiyoruz ve inanın otogaza gelen insanlar 5tl 10 tl gibi paralara araçlarına yakıt alıp işlerini gördüğü yere kadar kullanıyorlar daha sonra ya iterek yada başka bir araçla çekilerek tekrar yakıt almaya geliyorlar bu tarz kesim genelde işci kesimi birçoğu sigortasız günlük 25-30 tl ye çalışan hiçbir sosyal güvencesi olmayan insanlar var aramızda ve hayatlarına aldıkları 70 model yada en babası 1993 - 96 model araçlarla aileleri ile bir gezmeye giderken evlatlarını çağın kokuşmuşluğunun tüm yükünü üzerlerine alarak onları mutlu etmeye ve yaşamaya çalışan insanlarımız var...

bence isteğim odurki keşke olsa ehliyeti gerçekten eğitilerek alına bilse herkese ehliyet verilmese insanların trafik bilincini ta çocukluktan enjekte edilebilse güvenli sürüş ve varabileceğin noktaya tek parça sağ salim ulaşabilme hedefini sağlayıcı ek önlemler kontroller alınsa.... ama vergiyle milletin sırtına semer vurularak tarfikteki araç sayısını azaltma gibi bir yol izlenilmese yada bu düşünce olmasa bence çok daha ileri sevyede halkcı bir yönetim işi olurdu...

zira elimizdeki benzin fazlasını yunanistana maliyetinden ucuza satılmasınıda ayrıca kınıyorum bknz:http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/yerliye-457-yabanciya-160/81233#

zira bu vergiler bizleri nekadar etkilese bile ticareti motorlu taşıtlara bağlı binlerce esnafı çifciyi doğrudan ilgilendiren bir konudur...

yukarda eklemeyi unutmuşum araç muayenesindende alınır vergi.... ;)

neyse söylenecek söz yok yukarıdada dedim devlet sorun çıkarsın halk bir çaresini bulur birşekilde yaşamaya devam eder.... çok saygılar... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR