yeni lada niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serci07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,458

serci07

Kamp III
Yer
Alanya
post-3-13306896935782.jpg

post-3-13306897079691.jpg

post-3-13306897275083.jpg

Yeni nivalar az çok böyle olacakmış.

Etiketler

Ynt: yeni lada niva

bu kasa yapılsın fiyat da aynı olsun az çok da yürüyeni aynı olsun motoruda güçlü olsun konfor zaten istemiyoruz olmasada olur ;D bak nası kapış kapış gidiyor.duster de husterde kalmaz piyasada

vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun güçlü yakıtı da olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuşyasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruzplastik sandelyeyle bile kullanırım.

ati1983' Alıntı:
vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun yakıtı da az olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuş yasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruz plastik sandelyeyle bile kullanırım. :smiley:

Ne varsa eskide var derim ;D bunla araziye girer girmez yarı fiyatı masraf çıkartır be bu ;D ;D ;D ;D ;D

Gercekten cok şık göze hitap eden bi kasa olmuş.
Türkiyede nivacıların isteyecegi en büyük degişiklik sanırım dizel motor secenegi olmalı.

Arada sırada Niva ile ilgili böyle haberler çıkıyor.Yıllardır, kasada belli belirsiz makyajlamalar dışında bir değişiklik olmadığı için, beklenti hep bu yönde.Şahsi fikrim bunun amatör bir çalışma olduğu ve kasanın aynı kalacağı.

Saygılarımla.

Barış.

2012 model Nivalar geldi ve satışa sundular.
Kasa aynı. Bazı İlaveler ve iyileştirmeler dışında mühim bir değişiklik görünmüyor.

Fiat yüksek. 35.000,- TL. civarı.

Merhabalar,
Niva ların 5 kapı ve dizeli gelse varya (getirmezler veya getirtmezler) işte o zaman otomobil görünümlü cipler bakalım ne yapacaklar.
Sağlamlıklarını zaten herkes biliyor resmen tescil edildi.
Konfor olarak, bizim arkadaşalrımız zaten konforu sevmiyorlar.Konfor cadde cip lerinin işi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR