Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kasa yapılsın fiyat da aynı olsun az çok da yürüyeni aynı olsun motoruda güçlü olsun konfor zaten istemiyoruz olmasada olur ;D bak nası kapış kapış gidiyor.duster de husterde kalmaz piyasada
vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun güçlü yakıtı da olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuşyasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruzplastik sandelyeyle bile kullanırım.
vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun yakıtı da az olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuş yasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruz plastik sandelyeyle bile kullanırım.
Arada sırada Niva ile ilgili böyle haberler çıkıyor.Yıllardır, kasada belli belirsiz makyajlamalar dışında bir değişiklik olmadığı için, beklenti hep bu yönde.Şahsi fikrim bunun amatör bir çalışma olduğu ve kasanın aynı kalacağı.
Merhabalar,
Niva ların 5 kapı ve dizeli gelse varya (getirmezler veya getirtmezler) işte o zaman otomobil görünümlü cipler bakalım ne yapacaklar.
Sağlamlıklarını zaten herkes biliyor resmen tescil edildi.
Konfor olarak, bizim arkadaşalrımız zaten konforu sevmiyorlar.Konfor cadde cip lerinin işi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.