Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kurtadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,559

Etiketler
Ynt: Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam)

mystic' Alıntı:
Cengiz Bey karavanınız hayırlı olsun

5.25 m karavan seciminizde istanbul tarafına gitmisken Adapazarında Erba'nın yeni kampanyalı modelini de inceleyebildiniz mi ?
fiyatının çok uygun olması nedeniyle tercih edilebilir mi ? Siz karavan almadan önce mutlaka araştırmış yada görmüşsünüzdür

düşüncelerinizi ve araştırmalarınızı paylasmanız mümkünse bizlerede karavan secimi konusunda yardımcı olacaktir

Selamlar
Mustafa&Mystic
Mustafa bey merhaba Erbanın bahsettiğiniz modelini arkadaşım mayıs ayında satın aldı ve yakından inceleme fırsatı buldum fiyat olarak çok iyi ikinci el fiyatına yeni karavan veriyorlar ama standart ve seri üretim oluşundan dolayı sanki iç malzeme kalitesi biraz düşük kalmış gibi,ama sakın yanlış anlamayın firmayı kötüleme gibi bir düşüncem yok Erba nın daha önceden ürettiği işçiliği ve malzemesi kaliteli karavanlarınıda gördüm herhalde fiyat bu seviyede olduğu için böyle ama eski bir karavan alacağınıza Erbayı almak daha akıllıca olur .Birde Erba da bazı eksiklikler gördüm 1.Frene bağlı emniyet teli bulunmuyor 2.Banyo havalandırması konulmamıştı 3.Buzdolabının altan havalandırması mevcut fakat sıcak havanın çıkacağı üst tarafa havalandırma ızgaraları konulmamış 4.Karavan frenleme yaptığı zaman balataları eski konumuna getiren yay çok yumuşak kullanılmış balatalar bırakmıyordu biz sert yay takarak sorunu çözdük 5. şase etiketinde karavanın kilosu yazmıyor bu bende soru işareti bıraktı.ayrıca arkadaşın su deposu çatlak çıktı .Eğersiz bu karavanı alacağınız zaman bu noktalara dikkat edin .

Başta belirttiğim gibi benim bu karavanı tercih etme sebebim 5 kişilik olması 525 boyundaki karavanlar standartta 4kişi kapasiteli 5 kişiye çıkınca boyutlar büyüyor buda bizim hareketimizi kısıtlamış oluyor .

mystic' Alıntı:
Cengiz bey
karavanın yol tutuşunda ve seyrinde eski karavanınızla yerli yeni karavanınız arasında ne gibi farklılıklar var
eski karavanınızın çift teker olması avantajmıydı aralarında farklılıklar neler

selamlar

Elbette eski karavanımın çift dingil olması bir avantajdı yükleme yaptığınızda dengeyi fark ediyordunuz ona göre öne veya arkaya yük koyuyordunuz ve kendinizi daha güvende hissediyordunuz .Yeni karavanda yüklemeyi çok iyi ve dengeli yapmanız lazım .
Çeken aracım 1896 kg ve 2500cc olduğu için iki karavandada bir zorluk hissetmedim ve ikiside yolda gezme yapmadı .Selamlar

dogan124' Alıntı:
Cengiz Bey,

Yeni karavanınızı güle güle kullanın. 5 kişi için çok kullanışlı bir model gibi görünüyor.

Mutlu geziler dilerim

Doğan.
Teşekkür ederim Doğan bey evet yerleşimi çok iyi yapmışlar bizi çeken sebeblerden biride bu oldu zaten. Selamlar

Üstadım hayırlısı olsun güle güle kullanın....O karavanı almak için bizde aramıştık ve arkadaş sabahtan satıldığını söyledi.Sizin almanıza ve İzmire gelmesine sevindim.Sizinle tanışmak ve karavanınızı görmek isterim.Saygılarımla... :smiley:
Tel: 0 532 788 93 67

serkanguranc' Alıntı:
Üstadım hayırlısı olsun güle güle kullanın....O karavanı almak için bizde aramıştık ve arkadaş sabahtan satıldığını söyledi.Sizin almanıza ve İzmire gelmesine sevindim.Sizinle tanışmak ve karavanınızı görmek isterim.Saygılarımla... :smiley:
Tel: 0 532 788 93 67
Serkan bey teşekkür ederim . Ben de tanışmaktan memnun olurum karavan ulukentte işyerimin bahçesinde istediğiniz zaman görüşe biliriz.
Tel:533 5614959

Cengiz bey dün tanıştık ve gerçekten çok mutlu oldum sizin gibi birini tanımakla.....Yeni karavanınızı da görme fırsatı buldum....Çok güzel bir karavan gerçekten...Artık Avatar resminizi değiştirme zamanı geldi....yeni karavanınızın resmini koyabilirsiniz. :smiley:

serkanguranc' Alıntı:
Cengiz bey dün tanıştık ve gerçekten çok mutlu oldum sizin gibi birini tanımakla.....Yeni karavanınızı da görme fırsatı buldum....Çok güzel bir karavan gerçekten...Artık Avatar resminizi değiştirme zamanı geldi....yeni karavanınızın resmini koyabilirsiniz. :smiley:

Serkan kardeşim bende aynı şekilde memnun oldum kusuruma bakma bugün yanına gelemedim karavanımın yanından 19:30 gibi ayrıldım istiyorsan haftaya cumartesi senin işi halledebiliriz. bu arada sitemize yeniden kavuştuk gezenbilir olmayınca gendimi boşlukta hissediyorum . selamlar

Sağol üstadım....ne demek sen işleri hallet benimkileri haftaya hallederiz.Sonrada 1 hafta sonu denememiz lazım......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.