muratkocas
Ana Kamp
Güle güle kullanın... Ben de almak istiyorum.İstanbul’dan, Fildişi-siyah aldım.
Lastik orijinal ölçüde Hankook var sanırım.
Güle güle kullanın... Ben de almak istiyorum.İstanbul’dan, Fildişi-siyah aldım.
Bu boyutta sınırlı lastik var.Arkadaşlar merhaba;
Yeni Jimmny aldım. Henüz daha süremedim. Bu hafta ya da Ocak ayı ilk hafta teslim alacağım.
Öncelikle üzerindeki lastikleri değiştirmek istiyorum.
Üzerinde 195/80/15 HT lastik var.
All-terrrain lastik için hangi boyut ve marka almamı tavsiye edersiniz?
Saygılarımla..
215/75/15 önerirmisiniz?Bu boyutta sınırlı lastik var.
Boyutları değiştirmeliyim? değiştirirsen hangi ölçülerde almam uygun olur?
Evet herkese selamlar,
Bugün itibari ile jimnyden vazgeçmiş bulunuyorum onun yerine countryman all4 aldım. Çok iyi fiyat yaptılar borusanda dayanamayıp aldım. Jimny gerçekten pahalı ve 4 ileri vitesle turbosuz motor asfaltta kriz geçirteceğinden vazgeçtim.
Aşağıda ki aracın gri üstü siyahını aldım![]()
![]()
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[/QUO
Hayırlı olsun.
Bodruma gidip geldim 4 ay içinde. Dediğiniz gibi sallantı tespit edildi uyarısı bende alıyorum ara sıra herhalde yazılımla düzelir. Araç şehir içi ve arazi kullanmına uygun bir araç. Uzun yolda yokuş olduğu zaman vites küçültüyor çok bağırmaya başlıyor en olumsuz yanı o. Onun dışında bir sorun yok. Çok dikkat çekiyor bu arada her gören birşeyler soruyor özellikle benzinliklerde duruncaUzun yol yaptınız mı Şeref Bey? Yaptınızsa yorumlarınızı ve deneyımlerınızı yazarsanız sevınırım.
Geçen sene Mayıs ayı sonunda da ben satın aldım.
Bu sene bır ay kadar once İstanbul Ordu Karadenız gezisi yaptım. Yazdığınız gibi 100 120 iyi gidiyor. Rüzgardan cıddı oranda etkliendıgını fark ettım. Sık sık; ''araçta sallantı tesbıt edıldı'' uyarısı ıle karşılaştım. Aslında fark ettiğim bır sallantı da yok idi. Araçta hıç bir değişiklik yapmadıgıı da ılave edeyım.
Teşekkürler.
Bodruma gidip geldim 4 ay içinde. Dediğiniz gibi sallantı tespit edildi uyarısı bende alıyorum ara sıra herhalde yazılımla düzelir. Araç şehir içi ve arazi kullanmına uygun bir araç. Uzun yolda yokuş olduğu zaman vites küçültüyor çok bağırmaya başlıyor en olumsuz yanı o. Onun dışında bir sorun yok. Çok dikkat çekiyor bu arada her gören birşeyler soruyor özellikle benzinliklerde durunca![]()
![]()
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi