KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün de mavişimle okuluma gittim ve geldim. Çıkışta çok yağmur yağdı. Yeni montum, yeleğim ve alt yağmurluğum sayesinde hiç ıslanmadan gelebildim. Dört mevsim motorculuğu seviyorum.
Bu arada haftasonu da geldi bu haftasonu mavişimle yine Foça-Yenifoça turu atmayı düşünüyorum Pazar günü. Artık yalnızca mavişimle ve yalnızca solo geziyorum arkadaşlar. Benim kimseye muhtaç olacak bir durumum eskiden de yoktu hala daha da yok. Kendi halinde solo motorlu bir gezginim ben arkadaşlar...
Teşekkürler sn vkamil artik sadece motorumla ve sadece solo geziyorum umarim yeni motorumla guzel solo geziler yaparim bazi rota planlarim varama yapabilir miyim o kismette varsa olur
Yılın bu son gününden yağışlı bir İzmir sabahından herkese merhaba.
Bugün hava yağışlı olduğu için işime izbanla geldim. Okuldayım. Bugün eski yılın son günü. Herkese mutlu sağlıklı ve barış dolu bir yeni yıl diliyorum. Yeni yılda mavişimle bol bol gezmeyi diliyorum.
Eski yılda olduğu gibi yeni yılda da solo doğru bildiğim şekilde yaşamaya, doğru bildiğim şeyleri söyleyip savunmaya, motorumla bol bol solo gezmeye devam edeceğim.
Teşekkürler sn Karaali. Yağmurda yağışta pek çıkmamamaya çalışıyorum. Asıl gücümü yaz tatilindeki uzun gezilere saklıyorum şimdilik. Ama kışın da ufak turlamalar yapıyorum maviş ile.