KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün de mavişimle işime gidip geldikten sonra mavişimin ruhsat ve plaka işlemlerini hallettim artık maviş yeni plakasıyla resmen izmirli oldu arkadaşlar.
2014 yılı kendi adıma güzel geçti. Kendime yeni bir yaşam kurdum motorsikletimi yeniledim, yeni aldığım evimde oturdum güzel bir yıldı bu yıl. İnşallah yeni yılın herkese yeni mutluluklar getirmesi dileğimle...
Bugün de mavişimle işime gidip geldim. Sonrasında AVM'ye uğrayıp kendime bir yemek ısmarladım ve sonrasında eve geldim.
Artık sadece mavişimle ve sadece solo geziyorum. Haftasonları bazen yenifoçaya öğretmenevine takılacağım sıkıldığım zamanlarda. Uzun gezilerde de öğretmenevlerini otel motel ve pansiyonları kullanmaya devam edeceğim.
Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.
Bizde de 2006'sı var. Sıfır almıştık, Şu an 10500. km'de.
Kısmet olur da karavan uydurabilirsem, arkasına asacağım keratayı
Bugün okul çıkışı mavişimle Bostanlı Balıkçı Barınağına uğrayıp kendime balık ziyafeti çektim yine. Ben bu şehri gerçekten seviyorum. Buraya yerleşmem bundan. Artık ben gönülden İzmirliyim aynı zamanda.