Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan züğürt gezençi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,863

Etiketler

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Sami Bey'den ses çıkmıyor; vazgeçti mi yoksa?.. ;D

Cavid Sezen

drares' Alıntı:
Sami abi çok güzel bir haber vermişsin. İnan karavansız kalamayacağını düşünüyordum ama bu kadar çok çabuk olacağını aklıma getirmemiştim. Kafanda binbir tilkinin dolaşacağı uykusuz geceler seni bekliyor :D :D :D
Hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanasın :smiley: :smiley: :smiley:

Sağolasın Haşmet bey,Virüs kaşındırıyordu da bu kadar çabuk olacağını ben de beklemiyordum. :D

Halil bey ve Tamer bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
mehmet_mtrs' Alıntı:
Sami bey,
Tenı aracınız hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın
Keşke goruşebılbiş olsaydık.
Selamlar.
Sağol Mehmet bey,İzmir'e gelirken ki planım arabayı teslim aldıktan sonra size de uğrayıp tanışmak ve sizin karavanınınzı görmekti fakat arabanın önünde kırık olan plastik pancur parçalarını bulabilmek için 2.-3.ve 5. sanayilerde ikibuçuk saat kadar dolaştık.Bulduklarımızda 225 tl isteyince almadan döndük.Araç 10 aydır çalışmadığı için akü de boştu elektrikçi bulup çalıştırmamız da zaman kaybettirdi .Bizzat gideceğim diye sizin aracınızın garajdan çıkışını da kutlamamıştım.Kutlamamı buradan kabul edin lütfen.İnşallah İleride birgün buluşup uzun uzun sohbet edebiliriz. :smiley:

Hayırlı olsun Sami bey, başarıyla karavan dönüşümünü tamamlamanızı dilerim.

mayıstosböce' Alıntı:
Güzel günler de kullanmanız dileği ile,kolay gelsin.
tango' Alıntı:
Sami bey hayırlı olsun yol arkadaşınız.
buralpdi' Alıntı:
Sami bey hayırlı uğurlu olsun :smiley:
Teşekkür ederim arkadaşlar.Birgün KT' buluşmak ümidiyle.. ;)
atiladi' Alıntı:
Sami bey, hayırlı olsun...Yaza yetişip yollara düşecek yeni bir çalışmanın daha eşiğindeyiz gibi görünüyor...Kolaylıklar diliyorum....
Teşekkürler Atilla bey,yaza kadar izolasyon ve pencereleri halledebilirsem kendimi başarılı sayacağım.(tamamen duygusal) ;D ;D

egeli' Alıntı:
Yeni aracınızı iyi günlerde kullanın, Sami Bey.. Ondan çok güzel bir karavan oluşturacağınıza inanıyoruz. Kolay gelsin..

(Keşke zamanınız olsaydı da, daha uzun görüşebilseydik..) :( :(

.
Teşekkür ederim Ülker hanım ve Yavuz bey.İnşallah geniş bir zaman da buluşmak ümidiile selamlar.

metin0035' Alıntı:
Sami bey hayırlı uğurlu olsun.Sizin gibi tecrübeli bir kamp ,karavancıya iyi bir uğraş çıktı ;bizlerde takip ederek o sevinci sizlerle birlikte yaşayacağız.Tekrar iyi uğraşlar dileyim.SEVGİ ve SAYGILAR.
Sağolun Metin bey,Sizde de yeni projeler var galiba.??

salih 35' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun..izmire gelceğinizi bilseydik arkadaşlar ile sizi misafir ederdik...salih 35 .ve izmir gurubu .
Sağolun Salih bey inşallah en kısa zamanda bir Ege buluşması gerçekleştirip tanışırız. ;)

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı olsun. Keyifle yap(tır)ıp keyifle kullanmak nasip olur inşallah.
Aminn Hocam,teşekkür ederim.Size de kolay gelsin.

gezmen' Alıntı:
Sami Bey'den ses çıkmıyor; vazgeçti mi yoksa?.. ;D

Cavid Sezen
Vazgeçmek ne mümkün hocam virüs bulaştı bir kere. ;D Gündüz bilgisayara bakamıyorum,arabanın sağına soluna bakmaktan. ;D ;D
airboat' Alıntı:
Züğürt Gezenci dostum,İveco Dally hayırlı olsun.Sağlıklı ve güzel günlerde kullan.
Bedelli sorununu hallettiğine sevindim.
sağlıkla kalın.
Teşekkür ederim hocam,Size de kolay gelsin.

züğürt gezençi' Alıntı:
Teşekkür ederim Levent bey,Biraz uzun sürecek gibi görünüyor ama araç olduktan sonra gerisi yavaş ta olsa tamamlanır diye ümit ediyorum.Selamlar.

En önemli aşamayı geçtiniz ya, gerisinin önemi yok. İçi yarım yamalak yapılmış da olsa gezmeye engel değil. Fırsat buldukça vurun kendinizi yollara... İçini yapması da gezmesi de keyif. Ama içini yapma işi tek başına, gezme işi içişleri bakanıyla beraber yapılan işler. Bu yüzden dengeleri iyi kurmak önemli ;)

Sami bey hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.
Ben İveco motokaravanı sattım sitede iveco karavan imalatları çoğaldı kardeşlerini görmek mutlu ediyor beni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR