KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tatil matil derken kaytarıyor sun gibi.Biz ihtiyar halimizle bile,yedi ayda bitirdik.Başla bakalım da görelim gelişmeleri.Hadi sevgiler de bizden olsun.
Bugün Mobilya için malzemeleri aldım. dışardan bakınca ne ki 1,5 tabaka sunta gibi görünüyor. evet bu işin en ucuz yanı belkide suntası ray sistemi ve bas kilit için 311tl para ödedim bakalım kaça patlıycak
Doblonun uzunlugunu tam bilmiyorum fakat bu tarz araclarda onkoltuklari hafif yatirarak 175-180 cm uzunlugunda bir yatak yapilabiliyor. Genislik modelden modele bir kac cm degismek kaydiyla 120cm civari.
Doblonun uzunlugunu tam bilmiyorum fakat bu tarz araclarda onkoltuklari hafif yatirarak 175-180 cm uzunlugunda bir yatak yapilabiliyor. Genislik modelden modele bir kac cm degismek kaydiyla 120cm civari.
teşekkürler .. yeterli bir uzunluk sayılır .. boyum 183 ama hafif çapraz yatarım olur biter
zaten 2010 sonrası yeni kasada dobloda bagaj bölümü için alt bir kademe yapılmış .. hiçbir ekleme yapmadan dümdüz alan elde edildiğini öğrendim bugün bu forumdan .. araştırdığımda da dediğim gibi 2010 sonrası yeni kasa doblolarda var bu .. umarım bir tane alıp istediğim şeyi yapabilirim ..