Ynt: Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45
Ben sizin yazdıklarınızın hepsini tahmin ediyordum, zarf attım

Şaka....
Bir iki kişiye yakalattığıma o kadar sevindim ki....
Ben o programı çok seviyorum....
İnternette de var, çok sempatikler ve formatları inanılmaz samimi. Bu üç adam İngilterede çok meşhurlarmış, fakat asla kasılmıyorlar, bilgi ve tecrübeleride çok iyi, sürüş tekniklerine kadar kuvvetliler.... Bizim mekanik sporlarla, modifiyeyle ilgili programlara bakıyorumda, Mehmet Ali Erbil' le 50 sarışın bile daha iyi....
Neyse; nette, you tube' da, google' da araştırın. tank range rover sport top gear yazın. Bi bölümde RR Sport için zor sayılacak bi arazide bu RR' yi ingiliz tankla kıyasladılar. Çok keyifli, kaçırmayın......
Ben Otoban, Türkbükü, Nişantaşı, Arjantin caddesinden başka yere gidemez zannediyordum onu. Çok başarılı....
Top Gear' ın X6 arazi testi yapmalarını bekliyorum. Gezenbilirin başından kalkamıyorum ki. Zil çalıyor, kucağımda wi-fi lab-top' la kapı açıyorum. Bi gün düşürücem elimden. Bunların boyundan askılıları var mı?

Affedersiniz, benim hollywood' da gazete dergi okuma alışkanlığım yok çoğu insan gibi. Gazetede elimden düşmez halbuki. Rest Room' a gazete götürmeyen adam, lap-top şarjı bitiriyor içerde. İki saat on-line olmayım, ellerim titriyor, yoksunluğa giriyorum

( Töbe töbe... Şeytan kulağına kurşun... Tak tak tak.....3 kere.....

)
Belkide yapılmıştır X6 testi, bilmiyorum. Gezenbiliri kapatıp goggle' a gidemem şimdi. Belki mesaj/cevap gelir....

Bi dergide okuduğum kadarıyla, X6, arazideki testlerde asfalt lastikleri ile bile neredeyse safkan 4*4 lerle aynı gidiyor. Teknoloji ve Elektronik kotarıyor işi.....
İyi günler....
Sağlıcakla.........................