Faruk abi çok teşekkür ederimEFEF' Alıntı:Nail'cim temiz görünüyor allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin.selamlar.
Sayın Tornado 57 çok teşekkür ederimtornado57' Alıntı:Hocam hayırlı uğurlu olsun,
güle güle kullanın inşallah..
Sayın İnsel hocam çok saolun çok teşekkür ediyoruminsel' Alıntı:Cok guzel. Gule gule kullan. En kisa zamanda kutlamak dilegiyle.
Çok teşekkür ederimsmlhyk' Alıntı:Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Sizede çok teşekkür ediyorumemperor03' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belasız geziler dilerim..
Levent bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinburalpdi' Alıntı:hayırlı olsun, temiz gözüküyor
güle güle kullanın
selamlar
Çok teşekkürlergezegen07' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Nuri bey çok sağolun teşekkür ederimnuribilgetekin' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun... Sağlıkla kullanın
Sayın Mehmet abi çok teşekkür ediyorummhmtabi' Alıntı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Sayın Zentoz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Motokaravanımı sattım onun yerine tekrar çekme karavan aldım.zentoz' Alıntı:Hayırlı olsun gerçekten yeni gibi duruyor. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Ben belki konuyu kaırmış olabilirim özür dilerim ama motorkaravanınızı ne yaptınız?