Yeni CD çalar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,674
Ynt: Yeni CD çalar.

Biz bu gibi yerlerde dillendirirsek..İlerki donemlerde bu zihniyeti yikar, gelecekte tuketicinin hakkini dimdiden korumus oluruz...

Etiketler

Hukuki hakkınızı kullanabilirsiniz...Bu sizin en temel hakkınız ...

Ben aynı sorunu yaşadım ve hiç bir sonuç elde edemedim...Kısacası bu satıcının tamamen olaya iyiniyetle yaklaşmış olması ile alakalıdır...

Bir kişiye yeni teyp bedava verilirse...doğal olarak diğer alıcılara emsal teşkil eder ve bu işe hiç bir firma yanaşmaz...

Yillar once Fiat Albea da buna benzer bir olay yasadim ... Ozaman 4 arac almistik..belki bu yuzden teypler degismisti..ister ticari kaygi ister ahlak deyin bu olay bu sekilde gerceklesmisti

Aşağıdaki yazılar ne kadar saçma değilmi...Hukuki olarak onları rahatlatan bir uyarı...

Ben size baştan söyledim...ben haklıyım diyor...Bunu tüm firmalar yapıyor...Bu sadece Reno veya Dacia ya ait bir sorun değil...

Ben aynı sorunu Peugeutta yaşadım...Sonuç hüsran...

Kısacası fazla kafaya takmayın...

BİLGİLERİN DOĞRULUĞU

Bu Site'deki bilgiler DACIA’ nın Türkiye'deki müşterilerine yöneliktir ve diğer ülkeler için geçerli olmayabilir. DACIA, bu site'deki bilgilerin doğruluğu ve güncelliğini temin için gereken makul çabayı sarfedecektir. Site de belirtilen bilgiler hiçbir garanti veya taahhüt oluşturmaz . DACIA herhangi bir zamanda, ürünlerin spesifikasyonlarını değiştirme hakkına sahiptir.

www.dacia.com.tr 'de yer alan bilgilerin doğru olup olmadığı konusunda herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Bilgilerin doğru olmaması veya site'ye erişiminizden ve site'yi kullanmanızdan kaynaklanan herhangi bir zarar nedeniyle DACIA 'ya hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir. DACIA, site ile ilgili kuralları ve bilgileri, dilediği takdirde, iptal edebilir veya değiştirebilir. Bu hususları takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Sonuclari buradan paylasirim...nasip kismet diyelim...Tabiki bu konuda uzman olan kisilere danistiktan sonra kesinlikle mahkeme acilacaktir

takipteyim aracımı 6 ocakta teslim aldım bayi ile görüşecegim ve sonucu açıklayacagım.yeni teyple ilgili.

Merhaba ilk mesajımda ekleyemediğim mikrofon ektedir.

22042012174.jpg

Direksyon kumandası ve tavandaki microfonu halledebiliryorsanız,aracımdaki bu cd çaları elimden çıkarmayı düşünüyorum.sıfır sayılır aralık sonu çıkışlı aracım ilgilenen varsa konuşalım

Dostum mesajların geldi ama ordan yanıtlıyamadum nedense cevap yaz butonu yok ben aracıma dvd ve navigasyonlu cihaz taktırmayı düşünüyorum dolayısıyla biraz pahalı bir sistem bu yüzden bunu satıcam ilgileniyorsan tel numaranı gönder özelden konuşalım

troyexplorer' Alıntı:
Dostum mesajların geldi ama ordan yanıtlıyamadum nedense cevap yaz butonu yok ben aracıma dvd ve navigasyonlu cihaz taktırmayı düşünüyorum dolayısıyla biraz pahalı bir sistem bu yüzden bunu satıcam ilgileniyorsan tel numaranı gönder özelden konuşalım
ben telefon numaranızı alabilirmiyim

JUNİOR' Alıntı:
takipteyim aracımı 6 ocakta teslim aldım bayi ile görüşecegim ve sonucu açıklayacagım.yeni teyple ilgili.

Sn.JUNİOR ,
yeni teyp ile ilgili görüşmeleriniz nasıl sonuçlandı, bilgi vermeniz mümkün mü?
2012 model almış olduğum Dusterlarda ne kolçak var,nede Bluetoothlu teyp
aracım Laureate 1.5 dci 4x4 19 Mart 2012 de aldım . bu durumda ben ve benim gibi olan ve bu ekipmandan yoksun olanlar mağdurmu olmuş oluyor ,
ilginize şimdiden teşekkür ederim

Bir sonuç alıcagınızı sanmıyorum çünkü , kendimden örnek vereyim ben aralıkta aldım aracı aynı bayiden bluetoth u olamayan cd çalarlı araç ta vardı benimkimden 1000 tl ıcızdu aynı iekişde koşçagı olan arabayada kolçak fiyatını ekliyorlardı sonuç alamazsınız o yüzdwn

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR