evet arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum şuan istanbulda vialle lpi sisteminin montajını yapıyorum yaklaşık 1,5 yıl önce temsada ve 1 yıla yakın zamandırda istanbulda aktif olarak montajını yapıyorum farklı model ve marka araçlara yaptım şuan hepside sorunsuz ve şikayetsiz çalışıyor,ki temsadada ilk montajı yaptıktan sonra uzun süre deneme ve testler yapıldıktan sonra anlaşmalar yapıldı ve bayii eğitimleri verildi şuanda istanbul,ankara,izmir,adana,samsun,gaziantep ve sürekli artan bayii ağı var ve hepside aktif durumda şuan montajlar devam ediyor.şunu belirtmeliyim ben 13 yıldır bu işi yapıyorum ve kesintisiz bu sektördeyim çok usta ve çok sistem gördüm tek tip enjektör kullanıp araca göre bazı ustalarımızın calıbrasyon ayarlarında yaptığı hatalar yanlış enjektör seçimleri kazanma uğruna kalitesiz ürünler kullanıp sorunlarla boğuşmaları satış sonrası hizmetlerdeki yetersizlikler ve devamında müşteri ile sorunlar araçlarda arıza ışığı yanması olmayınca lpg,li araçlarda yanar gibi saçma sözler hatalı seçim ve yanlış montajlardan kaynaklananadı üstünde arıza ışığı yanıyorsa biryerlerde sorun var demektir ama burası türkiye.bunun içindirki avrupa bu işlerde önde bizden kısacası vialle sistemi bunların hepsini ortadan kaldıran gerçekten kaliteli ve sorunsuz harika bir sistem.ben ilk gördüğüm ve uyguladığım günden beri çok beğendim ürünün kalitesi ve değişik tipteki enjektör çeşide ve uygulanabilirliği süper.vialle lpi sistem her araca ayrı özel değil yanlış anlaşılmasın her araca özel calibrasyon olarak düzeltelim avrupada denemeleri yapılmış bizlerin yapmadığı 6 ayda bir güncellenen programları var yanı sıfır veya ikinci el tüm araçlarda programlar var ve rakım değişikliğinden etkilenmeyen 10.000 de bir bakım gerektirmeyen her araca özle enjektör seçimleriyle montaj yerleri şekilleri tamamıyla foroğraflar ve şemalarla belgelenmiş yanı ustanın bile kafasına göre yapmıcağı bir ürün bunun içindirki ahatalı montaj veya yanlış kalibrasyon gibi sorunlar olmuyor ve temsada hem anlatım hem uygulamalı eğitimleriyle bayii lerini sürekli bilgilendiriyor gerekirse temsa mühendisleri bizzat gidip yerinde yardımlarla destekliyor bizim ülkemizde hangi markada bu var hangi marka uygulamalı gösteriyor bayii leri x bir otelde toplayıp gösterim ve analtımlarla yenen ve içilen bayi toplantılarıyla maalesef bence tam anlamıyla yeterli olmuyor olsada yan sanayi ürünler katılarak yanlışlar yapılıyor ama vialle de yan sanayi yada farklı ürün kullanma şansın yok hepsi tam kit depo dahil bence vialle.