ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Daha en başta bende Dış yalıtım malzemesinin neden içte kullanıldığını anlamadığımı sormuştum.Sonra ilgili videoyu seyredince amacın şirket için yeni kullanım alanı yaratma gayreti olduğunu anladım.İşin teknik bilgi kısmına girmeden demek istedim ki Bu bir teknik uygulama çalışmasının tanıtımı değildir bu önce mallarına potansiyel müşteri hazırlama çalışmasıdır(YANİ REKLAM) sonrada araç içi yalıtım için en uygun malzeme budur bunu kullanmalısınız aşaması.(yani yine reklam).Merak edip videoyu seyrettim. Arkadas da sorular uzerine daha cok bilgi vermis ve reklam icin cekilmis videoyu sonradan eklemis. Gerci videoda dogru olmasi imkansiz bilgi de var. Sesi 7 dB azaltmasi imkansiz.
Anlamadigim diger nokta ise temel amaci boru vb fabrika malzemelerinin dis kaplamasi olan materyal yaşam alaninda niye kullanilsin?
7dB ses azaltan ve yasam alaninda kullanim yeri olsa pek cok otel, ev vs de kullanilirdi.
Binlerce ev disini kopuk benzeri bir malzeme ile kaplatti, binalarini delerek. Niye kimse bunu boya alti dusunmedi?
Bence sagligini dusunen, hele kucuk cocugu olanlarin kucucuk yasam alaninda fazla izalosyon icine girmesin.
Kisin dizel veya gazli isitici, yazinda iyi havalandirma yeter cogunlukla.
Illa kullanirsaniz da evler icin izocam urunu kullanin derim.
Böyle tarzda üçüncü şahıslara bilgilendirme olmaz: İşi yaparsın gerekiyorsa basit video çekersin, foto çekersin koyarsın yazıya bizler ilgileniyorsak şu nasıldı bunu nasıl yaptın türünden sorarız gerekirse daha detaya gireriz malın markasını nereden aldığını fiyatını sorarız.Burada ne yapılıyor daha en baştan okuyanların beyni yıkanıp sadece bu tarz ve bu tarz için gereken malzeme sadece bu markadır hükmü altında bırakıyorlar.
Burası bilgilendirme formu olduğuna göre isteyen herkesin bilgilendirme adı altında yazdığına göre bende işin olumsuz yönünde bilgilendirme yapıp konuya katılıyorum.
Hakaret etmiyorum,kimsenin akıl ve zeka seviyesini TARİF etmiyorum.
gerekirse bu malzemenin teknik özelliklerini de aklımızın yettiği kadar inceler ne kadar doğrudur ne kadar şişirilmiştir inceleriz fikir beyan ederiz.