tugrulakalın
Ana Kamp
bilmiyorum genellikle bu malzemeyi kullanıyoruz demişlerdi bende bu malzemeyi kullanmadım diye yazdım zaten kullanmadım o yüzden bilmiyorumKece degilmi bu malzeme.
bilmiyorum genellikle bu malzemeyi kullanıyoruz demişlerdi bende bu malzemeyi kullanmadım diye yazdım zaten kullanmadım o yüzden bilmiyorumKece degilmi bu malzeme.
Yanlis degerlendirmisim.bir fotoda kece vardi.onu kullanmadiniz.gri tek renk olanlar herhalde kullandığınız .memnunmisinuz bu yalitimdan.ankarada yok mu acaba.bilmiyorum genellikle bu malzemeyi kullanıyoruz demişlerdi bende bu malzemeyi kullanmadım diye yazdım zaten kullanmadım o yüzden bilmiyorum
Ankarada yok gayet memnunum ama o kadar çok ürün yelpazesi varki motor bölümü ayrı yer ayrı vs en iyi bilgiyi firma verebilir ayrıca bu malseme suyun içindeyken bile su emmiyorYanlis degerlendirmisim.bir fotoda kece vardi.onu kullanmadiniz.gri tek renk olanlar herhalde kullandığınız .memnunmisinuz bu yalitimdan.ankarada yok mu acaba.
Ankarada yok gayet memnunum ama o kadar çok ürün yelpazesi varki motor bölümü ayrı yer ayrı vs en iyi bilgiyi firma verebilir ayrıca bu malseme suyun içindeyken bile su emmiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size numaramı özelden mesaj yazıyorumSiz bul malzemeyi her yerde mi kullandiniz.mesela motor kaputu kaplayacam ses izalasyonu agirlikli olacak.yanlar ve tavan ısı izalasyonu olacak.zemin hem ses hem ısı.herkez farkli bir urun e iyi diyor.tas yunu cok iyi diyende var tozumasi cok sagliksiz diyende.kendinden yapiskanli kaucuk urunler var.ama ses izalasyonu yok deniyor.vs vs...tamamen kafa karisiklifi.sizin gorüsleriniz benim icin onemli.
Size numaramı özelden mesaj yazıyorum
bu malzeme tabanca ile uygulanıyor ama fırça ile de uygulanıyor gerekli bilgiyi hakan beyden alabilirsiniz iletişim05323321244.Hayırlı olsun,kolay gelsin.İssolatın uygulamasını kendimiz yapabilirmiyiz,sizin araçta issolat maliyetiniz ne kadar oldu,cellofoamın hangi ürününü kullandınız.
Ben kullanıyorum zaten kullandığım ve tamamladığım şeyleri anlatıyorumSes için akustik izolasyon kullanmak gerek. Pyrosorb tarzı gözenekli kauçuk benzeri malzeme. Isı yalıtımı için ise yanma dirençli kauçuk köpüğü en ideali karavan için. Dolayısı ile 2 katman olarak hem akustik, hem ısı yalıtımı yaparsanız mükemmel olur. Tabi ısı köprülerini de önlemek kaydı ile.
Tabanca ile uygulanan nano teknoloji ürünleri de oldukça başarılı ısı yalıtımı için. Üstelik mikron veya mm kalınlığında iş çözülüyor. Isı köprüsü oluşmuyor. Üstüne akustik izolasyon yapıldı mı çok daha iyi olur. Levha olarak 19 veya 25 mm akustik yeterli olacaktır. ODE, ONEFLEX veya IZOCAM gibi firmalarda akustik izolasyon çeşitleri vardır.
Nano teknoloji ısı izolasyon boyaları diyeyim, bir kaç uygulamasını gördüm. Şahsen kullanmadım. Ama oldukça etkili gibi. Kullanıp deneyimleyenlerin geri dönüşlerini görmek lazım.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracin son fotograflarini yuklemeniz mumkun muBen kullanıyorum zaten kullandığım ve tamamladığım şeyleri anlatıyorum
Burada yavaş yavaş anlatıyorum işte olayıAracin son fotograflarini yuklemeniz mumkun mu
Tugrul bey fotograflari bekliyoruz.nasil oldu arabanin iç dizayni.memnun musunuz. Eksigi yada keske soyle yapsaydim dediginiz bolumler.Burada yavaş yavaş anlatıyorum işte olayı
Video: https://youtu.be/7VvuL_jVLnI
Bu linkte yapılan izolasyon un videosu bulunmaktadır