selamlar öncelikle herkese kolay gelsin hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum. tam olarak nasıl bir araç almam gerekir parçalarını bulmak kendi zevkime göre dizayn etmek en büyük amacım ama hangi aracın parçasını nerden bulacağım o konudada hiç fikrim yok. şimdi herkes bana bu işi bilmiyosan ne işin var burda diyeceksiniz ama yardım edeceğinizi umuyorum sitede çok gezindim çok sıcak ilişkiler var herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ortam gayet tatmin edici.
Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Sevgiler, saygılar...
Link aşağıdadır :
Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen
Aramıza hoş geldin. Öncelikle alacağın aracı sadece arazide hobi ve off-road olarakmı yoksa aynı zamanda günlük hayattada kullanacakmısın. bu şekilde sınıflandırırsan bence daha ayrıntılı cevaplar alabilirsin.
Selamlar.
Hem arazide hem konfor hemde fiat olarak vitarayı tavsiye edebilirim. tam bir keçi olsun dersen niva olabilir. Hem bir efsane hemde cüsseli olsun, konfordanda biraz fedakarlık ederim dersen defender derim.
siz en iyisi forumda bir iki hafta günde 3-4 saat okuyun kendi kararınızı verebilirsiniz diye düşünüyorum
ama vitara, niva ve defender sıralamasına ben de katılırım.
" hertürlü arazi koşulunda yolda bırakmayacak bir araç arıyorum" demiş muratbey hondayı tavsiye etmek biraz yanlış olmamışmı. Şehir içinde kız tavlıyacam dese neyse