Merhaba karavan dünyasına hoş geldiniz ben 5,25 Erba çekme karavan kullanıyorum eşim ben ve annemiz birlikte geziyor ve kamp yapıyoruz. Karavanda yatak odası ve oturma gurubu var yatak olabildiği için bizim için çok kullanışlı .
Ben 220 büro tipi dolap kullanıyorum 220 volt kamp yada benzeri yerlerden elektrik alacak olduğumda sorun yaşamıyorum, 230 watt panel 2000 watt modifiye inverter kullanıyorum aküm 90 amp starter akü önümüzdeki günlerde 1 adet 90 amp akü daha almayı düşünüyorum yaz döneminde idare etti ama kış için ikinci bir aküye ihtiyaç olacak gibi.
klimaya ihtiyacım hiç olmadı sürekli 220 volta mahküm olmak yerine 12 volt vantilatör ile oturma grubu mini vantilatör ile yatak odasında kullanarak yazımızı geçiriyoruz .
yerli yabancı sıfır yada 2. el tamamen ekonomi ile ilgili bir durum çektiğin araç torku yüksek olmalı dizel olursa çok daha iyi olur ben nissan vanetta ile çekiyorum makaslı arkadan çekişli dizel manuel vites 2,3 motor 175 tork aracın kargo bölümünde tüm ihtiyaçlarımı , takımlarımı , malzemelerimi yedek suyumu yanımda getirebiliyorum.
herzaman her konuda arayabiliirsiniz.
Hüseyin Gelici AYVALIK
Tel : 0(536) 818 05 16