Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shadowy0 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,058
Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

ibrahim bey aracınız hayırlı olsun.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
aramıza hoş geldiniz.nişallah güzel off-road lar yaparsınız.

Etiketler

peki nasıl buldunuz discover ınızı.arazi performansı nasıl.
açıkcası bende bir discovery almayı düşünüyorum.nasıl tavsiye edermisiniz.

farklı bir tecrübem olmadığı için midir yoksa insnaın ilk jipi olduğundanmıdır bilemem ama, süper hatta biraz uğraş ve masraf ile süper ötesi birşey olacağına inanıyorum.ama şunu anladım jip dahi olsa masrafı bitmiyor hergün yeni birşey çıkıyor.yeni birşeyler eklemek istiyorsunuz.

İbrahim bey hayırlı olsun, ben konuyu yeni farkettim.
Aynı tarihte Discovery almışız ikimizde ;D

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun ibrahim bey.Paylaşımınız için teşekkürler.

İyi temennide bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hep bol çamurlu günler diliyorsunuz.
hiç demiyorsunuz hadi şu gün şurada buluşuyoruz.şuraya gidiyoruz diye.
yeniyiz diyemi böyle oluyor anlamıyorum.

neyse siz tüm kullanıcılarada bol çamurlu ve zevkli günler geceler dilerim.

Selamlar.
Aracınız hayırlı olsun,ıyı gunlerde kullanın.

aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah bol çamurlu günler dileğimle ;)

aracın hayırlı uğurlu olsun, ormanda tek araç sıkıntılı olabilir iki ve daha fazlası mükemmeldir

ibrahim bey aracınız hayırlı olsun tadını çıkartın çıkartırkende bizleri unutmayın bol resimli şöyle....

Biraz geç kalmışım galiba, ama yine de hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin. Darısı başıma....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

SON KONULAR

Geri