Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İbrahim bey aracınız hayırlı olsun iyi günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirin..Sizin yazınız sayesinde tüm gezenbilir ailesinin bayramını ben de kutlarım..
İbrahim bey, kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı, ben de bayram trafiği izin verseydi bu hafta yapacaktım ama ilk fırsatta aracımla ilk gezimi fotoğraflamak ve burada yayınlamak istiyorum
öncelikle yeni aracınız hayırlı vede ugurlu olup tekerleri yere düz bassın inşaallah.bol gezili günler dilerim.Bu vesile ile tüm gezenbilir ailesinin bayramını kutlar saglıklı günlerin sizin[attachment=1]le olmasını temenni ederim.
aracınız hayırlı uğurlu olsun yaşadığınız heyecanı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdaydyım kısa zaman önce allah kazasız belasız günlerde bol çamurlu yollarda kullannmanızı nasip etsin inşallah. gözüme çarpan ufak bi eksiği söylüyeyim dedim kusuruma bakmazsınız inşallah ilk işiniz lastikleri değiştirmek olsun
selamlar tarık