araç benzinli değil.. 4.0 litre 6 silindir diesel... tercih etme sebebimde bu motorlu oluşundan.. 6 silindir oluşunun tork açısından dezavantajı olsada 4.0 litre oluşu bunu telafi ediyor.. motor alt devirlerde cansız olsada bilhassa üst devirlerde bir harika 6 silindir benzinli motor gibi çok güzel gaz yiyor ve sesi çok güzel..zaten turbo takıyorum yakın zamanda turbo yu aldım. iyi manifolt ustasından müsait olmasını bekliyorum.turbo takılınca alt üst devir kalmayacak inşallah..
makaslara koyduğum teflon papuçlara gelince aşağı da resimlerde gördüğünüz gibi teflon papuçların pimleri var ...her makasın iki başına delik delerek papuçların pimlerinin takılmasını sağladım.böylece pimler yerinden çıkmamış ve düşmemiş olacak. makasların her katını yine de gres ile yağladım ve topladım. böylece uzun vade de makasların kat aralarının pas yapıp artikülasyon icap eden yerler de esnemeye mani olmalarının önüne geçmeyi hedefledim. daha önce gördüğüm veya duyduğum bir şey değil. umarım faydasını görürüm.