Merhaba, adım Eray Ankarada ikamet ediyorum. araç sahibine ulaşamıyorum ama sizce aşağıda ilanı bulunan araç bu fiyata alınırmı? Amacım ikinci araç olarak hafta sonları keyfi doğa gezileri yapmak ayrıca eş dost bindiği zaman biraz da konforlu ve elinin yüzünün düzgün olması. 20.000tl bütçemi aşmak istemiyorum onun için de fazla seçenek kalmıyor. Önceliğim başımı ağrıtmayacak araçtan keyif alabileceğim bir araç. Ne dersiniz üstadlar risk almaya değer mi sizce?
araç dıştan çok kötü durmamakla beraber bu araçların ustası bulunamadığı için çok kurcalanmış modeller var piyasada birde aracı tanımayan kullanıcılar yüzünden bu şekilde o yüzden öncelikle ustasını bulun ve ona inceletin aracı
ayrıca forumda bu araçların sorunları kendinizce yapabileceğiniz kontrolleri de öğrenerek sizde yapabilirsiniz
))))))))))))))))))))))
Bu araç şu anda benim evin önünde duruyor. Perşembe günü İstanbuldan bir arkadaşıma aldık. Araç dökük ve bakımsız, ancak hiç ellenmemiş. Yürüyeni tıpır tıpır. Resimdekiyle alakası yok, kaputta boya yanığı vs oluşmuş.
RRC alınacaksa eğer komple revizyonu göze almak lazım nedeni konusunda bir önceki mesajda biraz bahsettim
arkadaşımıza sonradan dizel motor takılmış bir RRC almıştık onun durumu buna göre daha vahimdi ama sonunda mükemmel çalışan bir araç haline geldi ama komple sökülüp her parçası elden geçerek toplandı şu an çok keyifli bir araç
ülkemizde sırf bu marka ve model için değil az bulunan tüm markalar için ustasızlık ve kullanıcının aracı tanımadan bir hevesle alıp ardından yürütmek adına saçma sapan bir sürü ekleme yapılıyor buda aracın toplanması adına çok zahmetli bir hal almakta
))))))))))))))))))))))
Bu araç şu anda benim evin önünde duruyor. Perşembe günü İstanbuldan bir arkadaşıma aldık. Araç dökük ve bakımsız, ancak hiç ellenmemiş. Yürüyeni tıpır tıpır. Resimdekiyle alakası yok, kaputta boya yanığı vs oluşmuş.