Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,396

araç dıştan çok kötü durmamakla beraber bu araçların ustası bulunamadığı için çok kurcalanmış modeller var piyasada birde aracı tanımayan kullanıcılar yüzünden bu şekilde o yüzden öncelikle ustasını bulun ve ona inceletin aracı

ayrıca forumda bu araçların sorunları kendinizce yapabileceğiniz kontrolleri de öğrenerek sizde yapabilirsiniz

iyi kontrol ederek alınız sonra üzülmeyin

Etiketler
Bence Ankaradasiniz zaten gidin bakin bakmadan birsey belli olmuyor ben istanbulda olasam gider bakarim 8 yildir ayni kiside olmasi bir avantaj

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

))))))))))))))))))))))
Bu araç şu anda benim evin önünde duruyor. Perşembe günü İstanbuldan bir arkadaşıma aldık. Araç dökük ve bakımsız, ancak hiç ellenmemiş. Yürüyeni tıpır tıpır. Resimdekiyle alakası yok, kaputta boya yanığı vs oluşmuş.

RRC alınacaksa eğer komple revizyonu göze almak lazım nedeni konusunda bir önceki mesajda biraz bahsettim

arkadaşımıza sonradan dizel motor takılmış bir RRC almıştık onun durumu buna göre daha vahimdi ama sonunda mükemmel çalışan bir araç haline geldi ama komple sökülüp her parçası elden geçerek toplandı şu an çok keyifli bir araç

ülkemizde sırf bu marka ve model için değil az bulunan tüm markalar için ustasızlık ve kullanıcının aracı tanımadan bir hevesle alıp ardından yürütmek adına saçma sapan bir sürü ekleme yapılıyor buda aracın toplanması adına çok zahmetli bir hal almakta

Hayırlı olsun yabancıya gitmemiş , siz toplayın aracı sizden de ben alırım artık )))))))