feyz
live fast^
rüzgar sesi diye adlandırdığınız ses 80-120 arasında bariz belliyse difransiyel uğultusudur.
Difransiyeller değişti. Daha çok bir ıslık sesi bakalım nereden çıkacak dert. Teşekkür ederim ilginizerüzgar sesi diye adlandırdığınız ses 80-120 arasında bariz belliyse difransiyel uğultusudur.
Merhaba,arkadaslar selam zj ye original 6 li cd changer buldum fakat changerin soketi ile uyumlu bir yuva yok anfi uzerinde benmi yanlis yere bakiyorum bilgisi olan arkadaslara ricam beni aydinlatirlarsa sevinirim
Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkeseo zaman yüksek bir ihtimal cam ve kapı fitillerine bakmanızda fayda var
Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkeseo zaman yüksek bir ihtimal cam ve kapı fitillerine bakmanızda fayda var