Yeni Araç Test Sürüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TonyMontana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,922

TonyMontana

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Selamlar. Yeni bir araçla aranıza yeni katıldım. Deniz abi (evedilaz) ile ufak bir tur attık, hem de wrangler'ımı test etme imkanı bulmuş oldum. tur fotoğraflarını sizinle de paylaşıyorum.

_TEM9000.jpg

_TEM9006.jpg

_TEM9024.jpg

_TEM9036.jpg

_TEM9045.jpg

Etiketler

Ynt: Yeni Araç Test Sürüşü

aramıza hoş geldin yusuf kardeişm . evet arkadaşlar dün hesapda olmayan kısa bir geziyle yusuf kardeşimizin aracının limitlerini azda olsa görmeşansı oldu kendisiyle
ilk gezimiz olmasına ragmen aslan gibi bi makinesi aslangibi bir yüregi var geri vites yok
bundansonraki etkinliklerde aramızda sonunakadar gelebilecek arkadaşlardan kendisi
aramıza tekrar hoşgeldin yusuf kardeşim sizleri tanıdıgımaçok memlunoldum 16 sında görüşmek üzere

bu arada çok özür dilerim ismini unuttum bu güzel kareleriyakalıyan kardeşimiz gerçekden güzelkareleri ölümsüzleştirmissin eline emegine saglık sana daha çok iş çıkar eminol sende aramıza hoş geldin kasık çizmelerinle herzaman bekleriz

Gerçekten gezi de fotoğraflar da harika olmuş. Yusuf bey, Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Aracınızı güle güle kullanın, nazar değmesin çok güzel eksiksiz bir araç

Çok sağolun çok teşekkür ederim, inşallah bolca beraber vakit geçiricez. İlk olarak deniz abi ile tanışmış olmam benim açımdan büyük şanstı, sorup da cevap alamadığım bir şey olmadı, benden çok çekeceği var, başını çok ağrıtıcam ;D beni çamura ilk sokan kalıncada çıkartmasını bilir herhalde ;D

Selamlar

hayırlı ugurlu olsun aramıza hoş geldin kardeş..
Geşmiş olsunhastalık sanada bulaşmış.
Bu işin ilacı yok dikkat et kendine Hele hele Deniz le takılırsan en fena vakasın solemesi benden..

araciniz hayirli olsun.. BU haftasonu gezileri hakkinda hangi linke bakabilirim? yardimci olursaniz sevinirim... Cevaplar icin simdiden cok tesekkurler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri