Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Yeni bir araçla aranıza yeni katıldım. Deniz abi (evedilaz) ile ufak bir tur attık, hem de wrangler'ımı test etme imkanı bulmuş oldum. tur fotoğraflarını sizinle de paylaşıyorum.
aramıza hoş geldin yusuf kardeişm . evet arkadaşlar dün hesapda olmayan kısa bir geziyle yusuf kardeşimizin aracının limitlerini azda olsa görmeşansı oldu kendisiyle
ilk gezimiz olmasına ragmen aslan gibi bi makinesi aslangibi bir yüregi var geri vites yok
bundansonraki etkinliklerde aramızda sonunakadar gelebilecek arkadaşlardan kendisi
aramıza tekrar hoşgeldin yusuf kardeşim sizleri tanıdıgımaçok memlunoldum 16 sında görüşmek üzere
bu arada çok özür dilerim ismini unuttum bu güzel kareleriyakalıyan kardeşimiz gerçekden güzelkareleri ölümsüzleştirmissin eline emegine saglık sana daha çok iş çıkar eminol sende aramıza hoş geldin kasık çizmelerinle herzaman bekleriz
Gerçekten gezi de fotoğraflar da harika olmuş. Yusuf bey, Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Aracınızı güle güle kullanın, nazar değmesin çok güzel eksiksiz bir araç
Çok sağolun çok teşekkür ederim, inşallah bolca beraber vakit geçiricez. İlk olarak deniz abi ile tanışmış olmam benim açımdan büyük şanstı, sorup da cevap alamadığım bir şey olmadı, benden çok çekeceği var, başını çok ağrıtıcam ;D beni çamura ilk sokan kalıncada çıkartmasını bilir herhalde ;D
hayırlı ugurlu olsun aramıza hoş geldin kardeş..
Geşmiş olsunhastalık sanada bulaşmış.
Bu işin ilacı yok dikkat et kendine Hele hele Deniz le takılırsan en fena vakasın solemesi benden..
araciniz hayirli olsun.. BU haftasonu gezileri hakkinda hangi linke bakabilirim? yardimci olursaniz sevinirim... Cevaplar icin simdiden cok tesekkurler..