Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kapomaho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,270
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

bende dün şu aracı çok beğendim kendi ustam bakıyormuş aradım oda on numara dedi sahibiyle telde görüştük benim 35 binim var oda son 37500 bıraktı araç çok hoşuma gitti ama maalesef param yetişmiyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz%2Ccok-temiz%2Csiyah-ici-bej-prins-lpg-li-161538379/detay
istersen bi bak

Etiketler
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Hocam özelden telini yazabilirmisin ?

hocam sen gönder telini ben seni arayayım

Valla tezgahı güzel kurmuşsunuz kolay gelsin :smiley:
Plakası bile silinmiş araca mı güveneceksin. Bu sunyata isimli arkadaşımız sadece bu konuya mesaj atmak için üye olmuş, niyeti apaçık belli. Biraz gözünüz açık olsun. Param yetmedi alamadım sen istersen bak alırsın muhabbetlere bak sen:smiley: Tezgah güzel valla :smiley:

sunyata isimli kulllanıcının sadece bu konuya mesaj atmak ve araç alımı konusunda sizi yönlendirmek için üye olduğu aşikardır. sadece yetkili servis ekspertizine güvenmeniz konusunda forum adına sizi uyarmayı bir görev bildik.

saygılar

bu arac bayx06 nickli olan arkadasin arabasi :smiley: burda ilk paylastiginda da baya yazan olmustu :smiley:))) topik basligida 2001 sonu makyajli cherokeem satiliktir.o topigi okursaniz anliycaksiniz burdaki durumu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

umut067' Alıntı:
Valla tezgahı güzel kurmuşsunuz kolay gelsin :smiley:
Plakası bile silinmiş araca mı güveneceksin. Bu sunyata isimli arkadaşımız sadece bu konuya mesaj atmak için üye olmuş, niyeti apaçık belli. Biraz gözünüz açık olsun. Param yetmedi alamadım sen istersen bak alırsın muhabbetlere bak sen:smiley: Tezgah güzel valla :smiley:
Hocam sen ne düşünürsen düşün ne aklından geçiyorsa geçsin ben bildiğim bütün doğruları yazdım isteyen inanır isteyen inanmaz kimse benim babamın oğlu değil ben tam 6 sene kullandım bu araçlardan artık servislerin yaptıklarından bıktım ve herşeyi açıkça söyledim durum bu

yasarergun' Alıntı:
sunyata isimli kulllanıcının sadece bu konuya mesaj atmak ve araç alımı konusunda sizi yönlendirmek için üye olduğu aşikardır. sadece yetkili servis ekspertizine güvenmeniz konusunda forum adına sizi uyarmayı bir görev bildik.

saygılar
Ben kimseye yönlendirme amaçlı üye olmadım artık bu servislerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkması ve benim gibi başkalarınında kandırılmaması için üye oldum yaşar bey ben farklı bişey yazmadım gidin yetkili servise expertiz yaptırın dedim sizde aynı şeyi yazdınız burda tuhaflık nerde

Arkadaşlar herkez düşüncesini özgürce söyleyebilmeli fakat kimseyi vede kimsenin malını kullanarak bu yapılmamalı lütfen kimse benim aracım hakkında biliyorsa geçmişini bilgilendirsin bilmiyorsa sussun ve kimse kimseyede benim aracımı satmaya kalkışmasın bu bir ricadır ve lütfen fiyat da telefuz etmesin benim aracımı ortalığa düşürmeye kimsenin hakkı yok

Arkadaşlar merhaba öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim. 30.000 TL ye Gri renkli 2000 model Wj satın aldım. Hmc ve New Garage servislerine kontrol ettirerek aldım aracı. 2 kontroldede hiç bir sıkıntısı yoktu. Yanlız aldıktan sonra Araba yürür halde iken bazen yağ basıncı göstergesi 0'a iniyor ve "Check Gages" uyarısı gözüküyor daha sonra gaz verincede uyarı kayboluyor . 2 ustaya ayrı ayrı baktırdıktan sonra aracı aldıktan sonra direk bunla karşılaşmam pek manidar oldu:smiley: . Acaba önemli bir durummudur ?

bende zj var bazen yag basinci dusuyor.motor cok isindigi zaman yagda isiniyo haliyle yag basincini okuyan musur yag cok akiskan oldugu icin okumuyo ama bi sikinti yok.acaba sizdekide ayni durum olabilirmi diye yazdim.cok basit bi musur de olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırli olsun. İçeride ışık yanık ise teyp açık ise çalıştırmadan önce check gages yanar. Yağ basınç göstergesi bende de öyle.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler dilerim

Kardeş o arıza yağ müşirindende yapar değişmesi gerekiyor olabilir sen bence yarın aracını kime baktırmak istiyorsan orada bi değiştirt müşiri Saygılar

kapomaho' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim. 30.000 TL ye Gri renkli 2000 model Wj satın aldım. Hmc ve New Garage servislerine kontrol ettirerek aldım aracı. 2 kontroldede hiç bir sıkıntısı yoktu. Yanlız aldıktan sonra Araba yürür halde iken bazen yağ basıncı göstergesi 0'a iniyor ve "Check Gages" uyarısı gözüküyor daha sonra gaz verincede uyarı kayboluyor . 2 ustaya ayrı ayrı baktırdıktan sonra aracı aldıktan sonra direk bunla karşılaşmam pek manidar oldu:smiley: . Acaba önemli bir durummudur ?

yağ basıncı müşürü arızası : ))) yağ filtresinin hemen üstünde yer alır, yenisi yan sanayi ve orijinal olmak üzere 150-230 TL'dir, değiştiriseniz kafanız rahat eder, güzel günlerde kullanın aracınızı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri