Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,825
Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

bu arada arkadaşlarda bahsetmiş sana muhtemelen lpg cıler yok olebırsey derler 93 lt lık simit tank var ben kullanıyorum sadece 200 tl farkı var birazcık benzın deposunu aşagı çekerek çok değil 2 cm kadar stenmenin yerine tam oturuyor aklında bulunsun yani bulabildiğin en büyük deposu iste ve kesınlıkle sımıt tanklarda montajını yaparken deponun ayaklarına vıda attırarak tutturma benim gene başıma geldi benzin deposu direk stetmenin altında depoyu delersin....aman dikkat ;)

Etiketler

simit tank i tercih etmedim sebebine gelince kriko ve yedek lastik sonucta bagaj icinde olacagindan ayni yer kaybina ugrayacagiz oyle yada boyle dedim bari kriko ve yedek lastik yerinde dursun silindir tank kullaniyoruz sonucu bende cok merak ediyorum umarim şansim yaver gider ve sorunsuz calisir aracim

Merhaba,
sitede konuyu bugün farkettim.Benim WJ mde BRC var.Herhangi bir problem yaşamadım.Sizin taktırdığınız da iyi olur inşallah.Bende simit tank var dediğiniz gibi istetme açıkta kalıyor, naçizane tavsiyem normal tank montajında dikkat edin istetmenin bulunduğu yerden alınmasına mani olmasın.

Selamlar.

Evet arkadaslar çok önemlı konulara degınmısler her ayrıtıya dıkkat edın basınız agrımasın...

Mesela ben sıgara kullanmadıgım cın lpg gostergesını kul tablasının ıcıne koydurdum hem bellıde olmuyor gızlı...

huseyin brc' Alıntı:
Evet arkadaslar çok önemlı konulara degınmısler her ayrıtıya dıkkat edın basınız agrımasın...

Mesela ben sıgara kullanmadıgım cın lpg gostergesını kul tablasının ıcıne koydurdum hem bellıde olmuyor gızlı...

o kadar detaya girmedim :smiley: bakalim yarin umarim bi aksilik olmazsa alacagim aracimi ama buyuk ihtimal tank kapasitesi yuzunden bir gun gecikebilir gibime geliyor cunki 70 lik tank bulamadilar siparis uzerine geliyormus yarin ellerinde olursa alacagiz bilen arkadaslardan bi ricam daha var simdi proje sizdirmazlik raporu sonrasinda muayeneye gidecek arac bi cirpida gecmesi icin nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?? yangin sondurme vs ...

evet dostlar Zavoli yi taktirdik ilk lpg olarak yakıtını doldurdum ve cok ama cok kısa surusum sonrasi ilk yorumum suan icin mukemmel nazar degmesin :smiley: zaman ilerledikce tecrubelerimi paylasacagim bu konuda ama dedigim gibi ilk dusuncem sorun yok benzine yada gaza gecisi hissetmiyorum performans ayni degisiklik yok yada hissedilmeyecek kadar az

Kıvanç Bey,
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gerçi Zavolli'de karar kılıp kiti taktırmışsınız bile ama, okuduğum ve bildiğim kadarı ile yüksek hacimli motorlarda genel kanı Prins yonunde.

Selamlar, saygılar,

Burak

burak bey tesekkur ederim fakat prins icin birsey diyemeyecegim fakat kick down da filan cok denedim ve israrla performansli kullaniyorum benzine filan gececekmi diye suana kadar cok fazla km yapmasamda zavoli den memnun kalacak gibiyim :smiley: en azindan simdilik fikirlerim bu ileride ne olur ne biter bilinmez

Hayırlı olsun , inşallah hep böle sorunsuz kullanırsınız , ben merakla km yakıt değerlerini bekliyorum :smiley:

Kıvanç bey güle güle, iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun.

Selamlar.

Güle güle kullanın :smiley:Hayırlısı olsun.Artık rahat edersiniz.

psikolojik olarak bile insan rahat ediyor ucuza gidiyorum diye :smiley:
depoyu fulledim lpg yi ilk full yaptigimda para ve km yi yazacagim
herkeze ayrı ayrı tesekkur ederim iyi dileklerinizden oturu

İyi gunlerde sorunsuz kullanmanız dılegıyle...

Hayırlı olsun...

kanka bu sefer gec kaldım yardım edemedim sana idare et yoğundum neyse uzun lafın kısası artık rahat rahat gezersin moruk kötü lpg yoktur eğitimsiz ve bilinçsiz montajcı vardır bunuda tekrar burdan söyliyim

kakyol' Alıntı:
psikolojik olarak bile insan rahat ediyor ucuza gidiyorum diye :smiley:
depoyu fulledim lpg yi ilk full yaptigimda para ve km yi yazacagim
herkeze ayrı ayrı tesekkur ederim iyi dileklerinizden oturu

İyi günlerde keyifle kullanın. Lpg taktırdıkdan sonra inanın daha da artacak yakıt sarfiyatınız. Çünkü benzinli iken çok yakıyor diye yaptığınız kilometrenin çok daha fazlasını katedeceksiniz, nasıl olsa lpg var az yakıyor diye. ;D ;D ;D

Selamlar,

c@n' Alıntı:
kanka bu sefer gec kaldım yardım edemedim sana idare et yoğundum neyse uzun lafın kısası artık rahat rahat gezersin moruk kötü lpg yoktur eğitimsiz ve bilinçsiz montajcı vardır bunuda tekrar burdan söyliyim
Kardeşim daha ne yapacaksin fazlasini yaptin hersey icin cok cok tesekkur ederim bodrumda yetkili servise ulasamazken senin oyle bir ustayi benimle bulustuman bile olmayacak bi isti tekrar tesekkur ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri