Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,827

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
arkadaslar bildiginiz gibi 2000 model bir WJ aldim ve LPG taktiracagim fakat sorun şuki hangi marka taktiracagima karar vermeyi birakin gunden gune kafam karisiyor simdi sizden ricam WJ araci olan ve aracinda lpg olan arkadaslarin bana yardimci olmasi yani LPG nin markasi kullandigi sure ve bu sure zarfinda yasidiklari tecrubelerle sorunlar nelerdir suan icin LPG kitinin maliyetini dusunmuyorum , misal atiker ile prins arasinda cok buyuk bi fiyat skalasi var ama suan icin fiyat harici kalite ve sorunsuzluk uzerinde duruyorum lutfen araciniz modeli LPG nin markasi ve kullanim kalitesini yazarsaniz sevinirim herkeze simdiden tesekkur ederim

Etiketler
Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

WJ ci yada ZJ ci 8 silindirli olupda LPG kullanan yokmu :(

Merhaba Kıvanç bey benım 2001 model wj ım var ve prıns marka lpg sıstemı takılı ben çok memnunum Allah'a sukur hıc bır arıza vermedı sımdıye kadar 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum...

Hangı sehırdesınız sıze usta konusunda yardımcı olabılırım...

huseyin bey ilginizden dolayi tesekkur ederim antalya da yasiyorum

Rıca ederım burada amacımız bırbırımıze yardımcı olabılmek

bu tarz 3000 cc üstü hacmlerin en sorunsuz ve uyumlusu prins tir, daha ötesi yoktur...sorun istemiyoranız prins....kısa net ve öz.....

buyuk ihtimal %99 yarin zavoli taktiracagim firma sahibi cok emin kendinden ve bir tanidigim vasitasi ile gittik takacak olan kişi sunu soyledi ve beni ikna etti abi hic sorun yasamayacaksin garanti ediyorum sana dedi ve 1 ay bin bak hosuna gitmezse veya sorun yaratirsa gel parani iade edecegim ve kiti sokecegim dedi bunu soyleyen bir insana soylenecek cok birsey yok zaten ve siteden baktigimda atikerden bile sorun yasamayanlar oldugunu biliyorum hem ozel msg ile hemde genelde yazilanlar var bakalim gorecegiz montaj icin 3 gun sure istediler ptesi sabah birakip carsamba aksam teslim alacagim

Bu lpg işleri tamamen şans bence...Marka kalite elbette önemli ama montajı yapacak ustanın hüneri bence daha önemli ;)

yunusure' Alıntı:
Bu lpg işleri tamamen şans bence...Marka kalite elbette önemli ama montajı yapacak ustanın hüneri bence daha önemli ;)

bakalim carsamba dan sonra deneyimleri yazacagim tek tek :smiley:

zaten 1 ayda bişi olmaz, üstünden 1 kış geçince belli oluyor neyin ne olduğu...yolda trafikte stop etmeler falan....

bence atiker takma, arkadaşa takmışlar 2 gün sonra arıza vermiş başka bir lapg servisine baktırmış o ara bi bakmışlarki orjinal kafa yerine yan sanayi kafa takmışlar tabi araba su koyvermiş daha sonra taktırdığı yere tekrar gidip durumu soyleyince hata yapmışız demişler ve orjinaliyle değiştirmişler. Aracına yerli taktırma yüksek performans serisi lpg sistemi tak sonradan sorun yaşamak istermiyorsan, dediğin marka uygun, zaten ilk taktırdktan sonra 1000-1500km sonra ayar bakıma gideceksin sonra 10000km de bir gideceksin.Hayırlı gunlerde kullan yeni yakıtını.

Benim 98 ZJ 5.2 aracımda Milano lpg var. Çok memnunum. Bir kere, (yarım depo lpg kaldığında benzine geçiyordu) resetletmek içiin servisine gittim. O kadar. Şeytan kulağına, bu güne kadar, ne stop etti ne aksırdı ne tıksırdı. Milanonun tek dezavantajı Ankara da sadece bir yetkili servisi olması. Diğer illeri bilmiyorum.

Selamlar,

bakalim bugun verdim arabayi carsamba alacagiz bi aksilik olmazsa birde kac lt tank var sizlerde ve bu tankla kac km gidiyorsunuz 3 asagi 5 yukari

Benim tank 60 lt. Km de şehir içi 340 krş lpg tüketiyor.
Mümkün olan en büyük tankı koymakta yarar var. 80 lt. gibi.

Kolay gelsin,

Ins hayırlısı olur...

Ama yıne soylemeden gecmeyım prıns taktırsanız bence daha ıyı olurdu ama kısmet...

Benım aracta 80 lt lık tank var zaten %80 doldurulabılıyor yaklasık 62 lt lpg ıle sehır ıcı 250 km sehır dısı 375 km yol yapıyorum yanı sehır dısında %50 kar saglıyor...

ben biraz geç gördüm konuyu antalyada san yardımcı olabılecek bır lpg cıyı bmw ustam bılıyordu prıns taktırsan ıyı ederdın bıraz pahalı ama sorunsuz cıhazdı bence montaj da bır o kadar onemlı aman dıkkat et ben lpg yuzunden ben 3000 tl masraf yapmak zorunda kaldım benım wj ye ve gerckten herhangı bır sorun olur ve bırden fazla tekrar ederse hemen soktur kesınlıkle arac acacagı zarar senın lpg den yapacagın tasarrufun katkat ustunde olacaktır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.