denizcaliskan1985
Balıkesir
Merhaba,
1997 Model 5.2 ZJ ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Araç 96.000 mil de. Daha önceden bir sanatçının aracıymış, ondan alan kişi aracı çok kullanmadan ben satın alıyorum. Yani aracın 3.sahibiyim. Araç daha önceden Marmaris'te bulunuyormuş. 48 plakaydı. Belki bilenler vardır.
Üzerinde herhangi bir offroad donanımı yok.
Araç çok keyifli, fakat günlük kullanıma gelmeyecek kadar çok yakıyor. Bunu zaten bilerek aldım.
Bu aracı kapalı garaja koyup, sadece belli zamanlarda hafif araziye girmek için kullanacağım.
Kısmet olursada satmayı hiç düşünmüyorum. Gerçekten, uzun yıllar sonra müzelik tabir edilebilecek bir araç olacaktır.
Son bakımlarını Maslak'taki Ahmet usta yapmış.
- Bu arada, belirtmeyi unuttum.
Araçla birlikte zamanında verilen klavuzlar hala durmakta ve bir tanede üzerinde Jeep yazan ( muhtemelen tanıtım kasedi ) VHS eski tip video kaset, hala duruyor. En çok buna şaşırdım zaten.
Sol koltuk altında amfi , sağ koltuk altında kriko vs. herşey yerinde.
Bagaj gergi perdesi çalışıyor ve yerinde, bagaj kapağı amortisorü hala sağlam, düşme yapmıyor.
Ön kaputu açınca kaput altında küçük bir ışık yanıyor.
Bunların fotoğraflarınıda en kısa zamanda ekleyeceğim.
Bunları görünce anladım ki araç orjinal, çok kurcalanmamış.
1997 Model 5.2 ZJ ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Araç 96.000 mil de. Daha önceden bir sanatçının aracıymış, ondan alan kişi aracı çok kullanmadan ben satın alıyorum. Yani aracın 3.sahibiyim. Araç daha önceden Marmaris'te bulunuyormuş. 48 plakaydı. Belki bilenler vardır.
Üzerinde herhangi bir offroad donanımı yok.
Araç çok keyifli, fakat günlük kullanıma gelmeyecek kadar çok yakıyor. Bunu zaten bilerek aldım.
Bu aracı kapalı garaja koyup, sadece belli zamanlarda hafif araziye girmek için kullanacağım.
Kısmet olursada satmayı hiç düşünmüyorum. Gerçekten, uzun yıllar sonra müzelik tabir edilebilecek bir araç olacaktır.
Son bakımlarını Maslak'taki Ahmet usta yapmış.
- Bu arada, belirtmeyi unuttum.
Araçla birlikte zamanında verilen klavuzlar hala durmakta ve bir tanede üzerinde Jeep yazan ( muhtemelen tanıtım kasedi ) VHS eski tip video kaset, hala duruyor. En çok buna şaşırdım zaten.
Sol koltuk altında amfi , sağ koltuk altında kriko vs. herşey yerinde.
Bagaj gergi perdesi çalışıyor ve yerinde, bagaj kapağı amortisorü hala sağlam, düşme yapmıyor.
Ön kaputu açınca kaput altında küçük bir ışık yanıyor.
Bunların fotoğraflarınıda en kısa zamanda ekleyeceğim.
Bunları görünce anladım ki araç orjinal, çok kurcalanmamış.
Son düzenleme: