Yeni 1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,640
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,657

Etiketler

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

s.n yengeni daha sanmadığınız neler neler var o ( 1982 yılları ) zamanlar böyle hobilerim yoktu olsaydı kesin yüzlerce resim çekerdim o sonsuz çöllerde sizin için o kum tepelerideki o acaib araçları rüyalarımda bile göremem görmek için yanlızca orada olmak lazım henüz hurdacıları yazmadım bir hurdacıdaki araçlar yani elinde bulunan arazinin boyu veya çapı istanbulda bir semt büyüklüğünde ben yazıyım siz inanmayın.
yine inanması zor bir haber vereyim bir gün bir parça aramak amacı ile bir yer tarif ettiler yer vadide idi virajı döner dönmez gözlerime inanamadım çıraklığımda çok emekler verdiğim 54-doçlar plymutlar - 55 - 56 şavroleler daha ne araçlar rutubetten eser olmadığından güneşten boyalar dökülmüş sac çıplak ama tamponlar ve diğer nikeller aynen 30 yıl öncesi gibi duruyorlar 2 yıl oralarda olmam sebebi ile bizzat şahidim ben.
bilgilerinize saygılar

Sanmam dedim, çünkü sorudaki oldukça yerel bir marka. Jeep benzeri bir teknolojisi var, bakınabildiğim kadarıyla üretildiği ülkeden, en azından kıtadan dışarı çıkmamış ki, Jeep gibi bir alternatif daha yaygın ve kolay bulunabilir.

Bu irice abi ise aslen bulunduğu ülkenin savunma sanayiine araç üreten (tank, kamyon, vs) firmanın bir 4 çekeri.

Söz konusu ülke ise (üretildiği yer) üçüncü dünya ülkesinden hallice, dolayısıyla bir Kuveyt vatandaşının Amerikan, Japon araçları, vs dururken oradan bu iriyi alıp Kuveyt çöllerinde koşturacağını sanmam. Sanmam demem bu yüzden. (Bu arada fotoğrafı çeken bireyin ve aracın fotograftaki konumu (koordinatları) belli, o yüzden de en azından bu fotoğraf Kuveyt civardan değil diyebildim).

Bu arada inceden bir miktar ipucu da çıkmış oldu ortaya..

LPG hiç kullanmadım, kullanmaya da niyetim yok.
NOS bizim araçlar için gereksiz, aksine ağır devir iyidir..
;D ;D

Mahindra değil.
Madem ipucu, buyrun ipucu. 4 çeker hafif sınıftan bulunamazsa aşağıdaki 6x6 kamyon üzerinden bulunabilir.
Nasıl olsa üretici aynı, dolayısıyla isimleri de aynı..

00002.jpg

Tamam şimdi oldu Tarpan, Tarpan, Tarpan.
6x6 aracın arka dingilleri açıklayacak olan var mı ?

Tarpan değil.
Gerçi Google'da Tarpan 6x6 yazınca aynı kamyonun başka bir görseli çıkıyor, ama tabi adı Tarpan değil.
En sıkı ipucu da bu olsun. Nasıl bir ipucu olduğunu daha sonra söylerim tabi eğer biri farkedip bulursa açıklayabilir de..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR