Yeni 1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,640
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,671

Etiketler
Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

tyt.fan' Alıntı:
53 cemse 'gmc' yani.
tbrikler cok cabuk bildiniz

Handling, however, wouldn’t be the main concern in this 1952 GMC M-211 I spotted. And hey, it

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.legeros.com/essays/cd/images/app-1953-mil-fiepel.jpg&imgrefurl=http://www.legeros.com/essays/cd/apparatus.shtml&usg=__SOWmPaO0zjGD1cm2YZxvdcvFb3c=&h=292&w=499&sz=40&hl=tr&start=201&tbnid=XyqZQRy97Qs23M:&tbnh=76&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dreo%2B6x6%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26start%3D200

bu sitede gördüm..

biz reo cemse diye biliriz.ama anerkad nikli arkadaşın cevabı da doğru sanırım.ben kıbrıs 28 ci tümen muhabere bölüğünde görmüştüm bundan önde diferansiyelden tahrikli vinç vardı kablo germede kullanılıyordu.kıbrısın sakız gibi çamurunda banamısın demeden geziniyodu.bıraksalar larnaka ya inerdi.tabi arkada bi romork benzin olursa.içiyordu benzini

çok iyi bilmiyorum ama bu kupa yıllarca nihat keskinde süründü bildiğim kadarıyla sonra ilferde gördüm ordada yağmur suyu biriktirme işine yarıyaodu tavan iyice çökmüştü.o ise eğer harika bi melez yapmışlar lada yürüyenli böcek görünümlü süper bişi

11 bin liraya satılık başkan jeep te .cadde de ruhsat sorunu varmı bilmiyorum ama çok dikkat çekici işlevli bişi yapmışlar.böceğin çekiciliği lada nın arazi kabiliyeti

boşluktan istifade geçen gece bişi sormuştum bi gözlemim jeep lerin ön panelindeki kanal adedi her modelde 7 tane diye nette bişi görmedim merak edip araştıran oldumu çokta tınn mı dediniz:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR