umutkaptan
Dönen tekerler zaferi müjdeler.
Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap
yunus usta isminin o olacağını hiç tahmin etmezdim walla
yunus usta isminin o olacağını hiç tahmin etmezdim walla
Hiç sorma Umut usta rezil oldum bende havaya girmiştim 8) 8) zor sordum diye ama resmin ismini silmeyi unuttumumutkaptan' Alıntı:yunus usta isminin o olacağını hiç tahmin etmezdim walla
Murat bey tam olarak anlayamadım demek istediğinizityt.fan' Alıntı:sıram ve haddim vede resim olmadan aklıma takılan bişi sormak istiyorum soru hakkı olan arkadaş sorusunu sorana kadar cevaplarsanız
tüm jeep lerde olan ortak bi nokta varmı yoksa sallama bi gözlemmi benimkisi willy cj zj xj rubicon
Murat bey bu sorunu sorulma yeri bu sayfa değil jeep bölümlerinde sorunuzu sorarsanız çok daha iyi olurtyt.fan' Alıntı:tüm jeep lerin willy cj zj xj patriot rubicon 2 kapı 5 kapı görünüş farkı olmasına rağmen ön ızgaralarında 7 yarık olduğunu gördüm.jeep kullanaların bazılarını avatar resimlerindede böle bişi var iki far arasında 7 yarık .bu jeep in olmazsa olmazımı.yani eski deyimle jeep in alameti farikasımı.
tyt.fan' Alıntı:yunus bey aslında emin olsaydım soru olarak sormak istediğim buydu jeep in alameti farikası nedir cevap ön ızgaradaki 7 yarık şeklinde
Tamam şimdi anlaşıldı ama burda sadece sorular herkezin bilemeyeceği dünyanın çeşıtli çevrelerindeki arazi araçlarını resimlerle soruluptyt.fan' Alıntı:yunus bey aslında emin olsaydım soru olarak sormak istediğim buydu jeep in alameti farikası nedir cevap ön ızgaradaki 7 yarık şeklinde
Heee yavvv benim ne işim olur jeep lerle ;D ;D ;D ;Dumutkaptan' Alıntı:tam adamına sorun murat kardeşim
benimde jeepim war ama yeni öğreniyorum 7 ızgarayı