Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gezenbilir üyemiymiş beyfendi yalnız bu gugıl hazretlerinin bilmediği bişi yok amcanın adıda sminovski draganmış.eğer bildimse yıldızlı peki yi isterim
70 80 arası magiruslar piyasayı ele geçirinceye kadar dolmuş yükümüzü çok çekmişti bunlar.takviyeli ve 4 çeker olanlarıda vardı.bunlarla yolculuk yapmış olanlar hatırlar.genç arkadaşlar belki sadece resim olarak görmüştür.
ben 6 . 7 yaşların da küçükköy hattın da iki tane vardı çok alardım bekliyelim de bu araçlara binelim diye ....olsagine binmek isterdim......otomobil müzelerimiz var butarz araçların oldugu biryer varmı bilen...
deve reno diyolardı abilerimiz takviyeli filandı yoksa çıkamazdı bazı yokuşları tıklım tıkış yolcuyla.
karavancı arkadaşların bi konu başlığında sordum saviemden karavan yapan birirne izmirde var kesilip kamyonet yapılan bile var hatta demişti.halk araçları pek girmiyor müzelereileyland otobüs varmı mesela yada treleybüs koç müzesinde denizaltı bile var ama rahmi bey halk taşıtlarına ilgi duymamış biriktirirken sanırım