Yeni 1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,640
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,716

Etiketler

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

1978 American LaFrance/Ford
ama ön dingil MAN ya uydurmuşlar yada ?
ispıt olanıda var olmayanıda

maalesef diyorum ford-international ya da man değil...
zaten gerekli kopyayı fotoyu eklerken vermişim.
biraz bakınırsanız mutlaka görürsünüz ;)

o da değil.
bazı markalar vardır ya sadece özelliğe göre üretim yaparlar. Bu da onun gibi ve camiasında çok bilinen markalardan...
misal oshkosh en çok çekici özelliği ile üretim yapar. Mercedes çoğunlukla yük amaçlı üretim yapar çekici olarak çok fazla yollarda görülmez.
Bu markada itfai araçlarla adını daha çok duyurmuştur.
:smiley:

Hahn
olduğunu düşünüyorum. Ford üretmişti. Ama ford değil dediniz.

zz-Image20144.jpg

şu alttaki resim 1977 Ford/Hahn Fire Engine
500 Gal. Water, 1000 Hale Pump

diyor.

Alt ızgara ön cam şekli ve jantlar birebir aynı. Bence ben bildim .. ;D

BlandonFC2011-Old20App.jpg

evt kasa aynı lakin markası başka :smiley:
hani şu GMC - Chevy'lerde aynı kasa isim başka ya hah bu da böyle :D
hatta şöyle diim ford olarak aradığımızda çıkıyor evt çünkü model ford'un ama ford'un markasını taşımıyor hiçbiri...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR